woensdag 8 juni 2016

[Informatief] Accentnagels
Iets wat je tegenwoordig steeds vaker ziet, zijn accentnagels. Mocht je nog nooit van een accentnagel gehoord hebben, het is eigenlijk een nagel die afwijkt. In de meeste gevallen wordt er voor de ringvinger gekozen, in sommige gevallen ook weleens een middelvinger of duimnagel. Persoonlijk kies ik zelf eigenlijk altijd voor de ringvingers, deze vind ik het mooiste opvallen als ze afwijken van de rest! In dit artikel laat ik jullie een aantal ideeën zien voor het maken van accentnagels!

Stamping
Iets wat gemakkelijk en snel is, is een accentnagel met stamping nailart. Op de eerste foto hierboven zie je dat ik op alle nagels een mintgroene french manicure maakte en als afwijking op de ringvingers een uiltje stempelde. Een kleine stempel als extra detail.

Op de tweede foto zie je dat ik een full nail stempel heb gecombineerd met een matte grijze kleur. Ook erg leuk! Ik lakte alle nagels in één kleur en stempelde over de ringvinger het full nail design. Vervolgens lakte ik ze af met een matte topcoat.


 Glitter
Wat ook erg leuk is, is om een accentnagel te maken met glitters! Op de bovenste foto gebruikte ik losse glitter uit een potje welke ik over de natte lak heen strooide. Losse glitters geven wel altijd een rommeltje. Dus zorg dat je een papiertje onder de nagel hebt liggen waar de glitter op kan vallen. 

Losse glitter teveel moeite? Je kunt ook kiezen voor een leuke glitterlak! Zo combineerde ik op foto 2 hierboven een roze kleur met gouden glitters. De gouden glitterlak is overigens gewoon een Catrice lak, best de moeite waard om even tussen de glitterlakken van Catrice te kijken want deze zijn erg mooi! Ook de glitterlakken van Golden Rose vind ik een aanrader overigens.Stripers
Wat natuurlijk ook een optie is, is om een leuke handgemaakte nailart met bijvoorbeeld stripers als accentnagel te gebruiken. Je kunt dit combineren met een gehele kleur op alle nagels of zoals ik hierboven deed met een french manicure. Bij deze optie kun je echt alle kanten op qua combinaties!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations