donderdag 16 juni 2016

[Gelnagels] Teddy's & Patchworks

Nailarts met teddybeertjes vind ik altijd onwijs cute! Toch zijn teddybeertjes uit de hand maken geen heel makkelijk klusje. Ook bij mij lukken ze de ene keer beter dan de andere keer. Gelukkig heeft iedereen van die momenten! :)


De basis van deze nailart is een french manicure. Ik heb de ringvingers en middelvingers als accentnagels gebruikt. De french manicure maak ik met witte gel, maar je kunt zelf gewoon lak gebruiken, of ipv wit een kleurtje, ook dat is leuk!

Op de ringvingers maakte ik de teddy's. De basis maakte ik met grijs en een dottingtool. De details tekende ik erin met een zwarte striper. Helaas was de striper een beetje dikkig geworden waardoor hele fijne lijnen lastig waren om te maken. Op de middelvingers maakte ik een soort van patchwork details. De lapjes maakte ik met een nailartpenseel en de naadjes met een striper.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations