zaterdag 25 juni 2016

[Gelnagels] Paarse French Met Klimplant!

Deze nailart was voor mij best een uitdaging! Deze dame wilde een soort van klimplantje op haar nagels en dat had ik nog nooit geprobeerd!


Ik maakte eerst op alle nagels een paarse french manicure. Ik gebruike hier een wat oudere catrice lak voor, erg mooi kleurtje! Ik maakte de french strak met een plat penseel en remover en liet dit goed drogen voordat ik verder ging. 

De klimplantjes maakte ik met acrylverf, voor een deel met de one stroke techniek en voor een deel gewoon met een penseel en de verf. Ik maakte eerst de paars/witte blaadjes. Dit deed ik met de one stroke techniek. De groene plant en blaadjes tekende ik met een nailart penseel en de acrylverf. Ik gebruikte daar donkergroene en mosgroene acrylverf voor.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations