zaterdag 11 juni 2016

[Gelnagels] Purple Pink Stripes Dots

Voor deze nailart heb je een beetje een vaste hand nodig en de juiste materialen! De volgende producten heb ik gebruikt:
- Roze glitterlak (Catrice);
- Paarse glitterlak (Catrice);
- Roze striper;
- Paarse striper;
- Witte lak;
- Dottingtool;
- Sponsje.


De basis bestaat uit een gradiĆ«nt welke van roze naar paars loopt. Ik deed eerst wat roze op een sponsje en depte deze vanaf ongeveer 1/2e van de nagel omlaag. Vervolgens deed ik wat paars op een sponsje en deze depte ik vanaf ongeveer 1/3e van de nagel omlaag. Met het sponsje kun je de kleurtjes een beetje in elkaar laten overlopen. 

Verder zette ik met de roze en paarse striper random streepjes over de gehele nagel heen. Met de dottingtool en de witte lak zette ik stipjes hier en daar om de nailart af te maken. De streepjes en stipjes kun je geheel naar eigen invulling op de nagels zetten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations