vrijdag 10 juni 2016

[Nailart] Red Full Nail roses

Vandaag weer eens een nailart welke ik op mijn eigen nagels maakte! Ik wilde een keer uitproberen of de one stroke bloemen zouden lukken op mijn eigen nagels. Ik moet zeggen voor een eerste keer vond ik ze best wel gelukt!


Ik wilde dit keer een lekker opvallend kleurtje en koos voor rood. Het was toch alweer een tijd geleden dat ik voor het laatst rode nagels had en het staat toch wel altijd leuk! Ik bracht dus twee dunne laagjes rode lak aan op mijn nagels en liet dit goed drogen. 

Op mijn middelvinger en ringvinger besloot ik de roosjes te schilderen. Ik koos voor de kleuren fuchsia en wit voor de bloemen en gelig en groen voor de blaadjes! One stroke nailart moet je altijd aflakken met een topcoat aangezien acrylverf oplost in water!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations