vrijdag 24 juni 2016

[Gelnagels] Turquoise Stars

Op deze vrijdag heb ik een leuke vrij gemakkelijk te maken nailart voor jullie! Ondanks dat de nailart snel en gemakkelijk te maken is, oogt deze toch een stuk moeilijker dan hij is. Met behulp van de juiste stampingplates en techniek kun je heel makkelijk dit soort nailarts maken!


Ik maakte gebruik van de volgende materialen:
- Turquoise lak (Fogan);
- Penseel+Remover;
- Zwarte stempellak (Essence);
- Stempel/Scraper;
- Dashica plate met sterren.

Ik maakte eerst de turquoise french manicure. De kleur was vrij licht dus ik bracht deze in twee lagen aan. Ik trok de french strak met behulp van een plat penseel en remover. Daarna laat je de french goed drogen. Na zo'n 15 min kun je beginnen met stempelen. Hier is gekozen voor een afbeelding met een ster, ik stempelde deze langs de zijkanten van de nagels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations