dinsdag 28 juni 2016

[Nailart] Mint One Stroke Flowers

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een nailart op mijn eigen nagels voorbij zagen komen. Vandaag ga ik jullie mijn tweede one stroke nailart laten zien welke ik op mijn eigen nagels maakte. Ik verwerk mijn nailarts op mijn eigen natuurlijke nagels tegenwoordig tussen een base- en top gellak in waardoor ik ruim 3 weken van een nailart kan genieten, daarom zien jullie dus wat minder eigen nagel foto's voorbij komen.


De foto's hierboven zijn allemaal in het zonnetje gemaakt. Ik vind vaak dat dit de nailart een stuk meer laat stralen, maar helaas is de zon niet altijd aanwezig! De basis van deze nailart bestaat uit een mintgroene lak van Catrice welke ik in twee dunne laagjes aanbracht.

Deze twee foto's zijn in de schaduw gemaakt. Ik maakte de one stroke bloemen met een one move penseel van Crystal Nails en fuchsia en witte acrylverf. Om de nailart helemaal af te maken bracht ik met een nailart penseel en groene acrylverf wat stipjes hier en daar aan!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations