vrijdag 10 december 2010

Notd: Camouflage Nails

Vandaag weer een nieuwe Notd, iemand bracht me laatst op het idee om een camouflage nailart te maken. Met dit idee ben ik gaan googlen en kwam ik een ontzettend leuk idee tegen op The Daily Nail. Credits voor deze nailart gaan dus naar haar toe!

Today another Notd, Somebody told me that Camouflage nails would be a nice design to do on my nails. So I googled with this idea, and ended with an awesome camo idea from The Daily Nail. So all the credits for this design is going to her!

Dit zijn ze dan geworden! Ik heb de vlekken een beetje op gevoel neergekwakt op mijn nagels zonder erbij na te denken. Ik moest wel even goed zoeken naar een mooie basiskleur voor de camouflage nagels. Ik kon namelijk nergens een mooie licht/mosgroene lak vinden in mijn stash. Dus uiteindelijk heb ik Eyeko - Military Polish gemixt met behoorlijk wat witte nagellak.


So these are the nails! I made the spots without thinking about them, just painted those on my nails. I had a big problem with searching for a good basecolour for this Notd. I just couldn't find a lighter green which was perfect for the base. So I ended up with Eyeko - Military polish mixed with some white polish.De kleurencombinatie heb ik ook van The Daily Nail, ik had er zelf nooit opgekomen om groen, bruin en zwart te gebruiken! Goed de zwarte nagellak is een minilakje van de Hema (Pf moet nog steeds op zoek naar een goede dekkende nieuwe zwarte nagellak!) De groene vlekken zijn Eyeko - Military Polish (De lak op zichzelf dus, niet de gemengde). De bruine vlekken zijn gemaakt met La Femme Beauty - Tuscany. Om het helemaal af te maken heb ik de Notd afgelakt met een matte topcoat.


The colourcombination is based on the nailart from The daily Nail. I couldn't made up the colour combination myself. Alright the black polish is from the Hema a minibottle (Pff I still got to find another good black polish). De green spots are from Eyeko - Military Polish (Just the polish on itself, not the mixed version). The brown spots are from La Femme Beauty - Tuscany. To make the Notd fulle clear I ended with a matt topcoat.


Thanks for stopping by! Enjoy your weekend!


6 opmerkingen:

 1. OMG I am absolutely in LOVE with the camoflage nails! They are so chic and gorgeous! And you have a great pair of nails too :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awesome. Pure awesomeness! Ik vind het zo mooi, ik MOET het zelf ook proberen! Vind je het erg als ik je idee steel? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Musicalhouses

  Thank you!

  @ Silva,

  Tuurlijk vind ik dat niet erg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

  - Daniel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je al een goede zwarte gevonden? Anders moet je eens bij TigerDK kijken, heb daar 2 lakjes gekocht voor 2 euro per stuk, en ze zijn na 1 laagje volledig gedekt, lekker breed kwastje, snel droog, en ook nog eens heerlijk goedkoop :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Maaike,

  TigerDK? Haha wat/waar is dat, nog nooit van gehoord! Ik gebruik nu momenteel de zwarte van Max (v/d action) die werkt ook wel goed :)! Die is niet zo dik/stroperig

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations