donderdag 9 december 2010

Stamping Ideas #2

Vandaag weer een nieuwe editie van Stamping ideas! De eerste Stamping Ideas viel erg in smaak dus ik heb besloten om dit thema erin te houden! 

Today another part of Stamping Ideas! I've got some really nice comments on the first edition, so I decided to do a stamping ideas every month!

Dit zijn de eerste 2 ideeën. Links ben ik begonnen met OPI- We'll Always Have Paris (Suede) als basiskleur. Daaroverheen heb ik een blauwe stempel van streepjes met stipjes gestempeld op de onderkant van de tip. In de linkerbovenhoek met Konad- White een bloem met decoratie gestempeld. Dit idee is op een brede tip gemaakt dus geschikt voor bijvoorbeeld duimnagels.

Rechts moet de bodem van een oceaan voorstellen. Ik heb hier gebruik gemaakt van een donkerblauwe shimmerlak. Hieroverheen heb ik met Konad - White een zeemeermin gestempeld, helaas heeft de stempel van de zeemeermin niet goed gepakt, dus in mijn geval is dit een hoofdloze zeemeermin geworden ;). Dit idee kun je wel uitvoeren op al je nagels. Je zou eventueel ook nog wat witte belletjes erbij kunnen stempelen.


These are the first 2 ideas. On the left I started with OPI - We'll Always Have Paris (Suede) as the basecolour. Above that I stamped a blue stamp with stripes/dots on the tip. On the leftcorner of the nail I stamped with Konad - White a flower with decorations. This idea is made on a wide tip, so it's an idea for a thumbnail, on smaller nails this design won't fit.

On the right side is an ocean idea. I used a dark blue shimmer polish for this one. Above that I stamped a mermaid with Konad - White. As you can see my stamp isn't good, she is missing her face ;). This idea will fit on all the nails. To make the look complete you can stamp some extra bubbels!

Hier zie je links een glitterlakje met aan beide zijkanten groene streepjes, ik weet niet precies wat deze stempels moeten voorstellen, maar goed je zou het bijvoorbeeld als wier kunnen zien! Dit idee had in ieder geval leuker geweest met een andere basis. Ik denk dat China Glaze - OMG hier best een mooie basis voor zou zijn!

Rechts is een soort strandidee, ook hier vind ik de basiskleur een beetje fout gekozen. Het zou er leuker uitgezien hebben met een nude basis zodat het een beetje op het strand lijkt. De voetstapjes zouden er erg leuk uitzien op een nude basis! Ook zou het leuker zijn om de bloem linksonder weg te laten! (Deze tip heb ik niet zelf gestempeld, dus ik geef een beetje mijn idee van hoe het leuker zou zijn;))


On the left you can see a glitterpolish with green stripes on both sides, I don't know exactly wat these stamps are, but I made it an plant idea. This idea would be much more nices with an other base colour for example China Glaze - OMG.

On the right is a beach idea, I think the basecolour didn't fit this design. It would be much nicer to use a nude polish so it looks like a beach! In my eyes it's more nicer to not stamp the flower onto this design (This tip isn't made by me, so I'll gave you my idea of what would be nicer)

Deze laatste twee ideeën zijn ook niet door mij gemaakt, dus ik ga het een beetje omschrijven hoe ik dit idee wel leuk gevonden zou hebben!

Links vind ik de kleurencombinatie een beetje verkeerd gekozen, die nude basis met blauwe tip vloekt een beetje. Ook had ik de palmboom andersom gestempeld ( Dus zodat je de palmboom recht ziet wanneer jij naar je nagels kijkt) De palmboom zou ik ook in 2 kleuren gestempeld hebben bijv de bladeren groen en de stam/california bruin. Ook zou een traditionele french manicure leuker gestaan hebben, dus gewoon een witte tip met de palmbomen.


Rechts vind ik het idee van een wegvliegende vlinder van een roos erg leuk. Maar ook hier vind ik de basiskleur verkeerd gekozen. Bij dit soort designs is een lichte basis mooier zodat de stempels eruitspringen! Verder vind ik de rood/groen gestempelde roos erg leuk, en de vlinder kun je natuurlijk stempelen in iedere kleur die jij leuk vind!

These ideas aren't made by me, so I'm just gonna tell you what I think about these!

On the left side: I don't really like the colour combination, those two colours aren't pretty next to each other. I think I would took an regular French Manicure with white tip. I would stamp the palmtree upside down anyways, and I would stamp the palmtree with green leaves and brown stam!

On the right tip: I like the idea of flying butterfly with the rose. But the pink base ruint the idea, you can't see the stamps very well. So I definitely would have choose a lighter base. I like the red/green rose, and ofcourse you can do the butterfly in every colour you want!


*De tips waarbij staat dat ik deze niet gemaakt heb zijn gemaakt door mijn zus, zij vind het afentoe leuk om zich uit te leven op konad!/The tips who aren't made by me are made by my sister, she like to play with Konad sometimes!*

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations