dinsdag 28 december 2010

Notd: My Christmas Nails!

Een beetje laat, maar vandaag de Notd welke ik droeg op beide kerstdagen, mijn vorige Notd (Santa Skull) had al met de kerst te maken, maar deze had ik er al afgehaald voor de kerstdagen omdat ik een enorme inspiratiebom kreeg voor een nieuwe manicure!

A little late, but today the Notd I was wearing on both days of christmas, my last Notd was for christmas too (Santa Skull), but because I had some inspiration for new nails i took it off and started a new one!

Deze Notd is gebaseerd op kerstlampjes! Op de achtergrond kun je een enveloppe zien met enorm veel kerstlichtjes, hier kreeg ik mijn inspiratie van! Het leek me een beetje saai om de paarse strepen over te nemen, dus heb ik er een rode glitter french bij gemaakt zodat het meteen weer een beetje meer richting kerstsfeer gaat!


This Notd is based on christmaslights! On the background of this photo you can see my inspiration, it's a big envelope with christmaslights! I didn't want to make the exactly purple background, so I made a red glitter french manicure, to became a little bit more christmas!Ik heb geprobeerd om de streng met lichtjes een beetje door elkaar te laten overlopen, maar dat is zo natuurlijk niet goed te zien! Het snoer is gemaakt met een zwart lakje van de hema (Ik heb eindelijk een nieuw zwart lakje!). Met ditzelfde zwarte kleurtjes heb ik de beginnetjes van de lampjes gemaakt. Verder heb ik met 3 kleuren, In the lime Light - China Glaze (Groen) La Femme Beauty - Ultra Blue (Blauw), La Femme Beauty - Ultra Gold (Geel) de lampjes gemaakt. De rode french Manicure is gemaakt met La Femme Beauty - Glass Heart, met de rode glittertopper: La Femme Beauty - Jupiter.


I tried to let the lights walk over on my nails, but you can't see that very well.. The black polish is a polish from hema (Whoe I finally got a new black one!). With the same black colour i made the beginning of the lights. The lights themselves are made with: China Glaze - In the lime light (green), La Femme Beauty - Ultra Blue (Blue), La Femme Beauty - Ultra Gold (yellow). The red french manicure is made with La Femme Beauty - Glass Heart and the glittertopper: La Femme Beauty - Jupiter.Heeft verder iedereen fijne kerstdagen gehad?/Did you all got a nice christmas?

3 opmerkingen:

  1. Mooie nagels! Ik heb het maar makkelijk gehouden glitterlakje over mijn nagels heen en klaar (a)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. i like how you mixed it up with the french tip. really cute :D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations