woensdag 29 december 2010

Nubar - Night Sparkle

Vandaag mijn eerste Nubar lakje! Ik was zo nieuwsgierig naar de lakjes van Nubar, vandaag de swatches en een kleine review van Night Sparkle! Een kleurtje wat naar mijn idee zelfs perfect is om het nieuwe jaar mee in te gaan!

Today my first Nubar polish! I was so curious for these polishes from Nubar, today the swatches and a little review from Night Sparkle! A colour which fits perfect for the new year!

Om te beginnen het kwastje: zoals je op bovenstaande foto al kunt zien is deze behoorlijk breed, hij heeft een beetje de vorm van een driehoek. In het begin dacht ik dat ik hiermee heel mijn nagelriemen zou ondersmeren, maar hij lakt echt super én ik smeer helemaal mijn nagelriemen niet onder!

Let's start with the brush: wow as you can see it's a really wide brush, it got an triangle shape. I thought it would be a dissappointed when I smudge all my cuticles, but that wasn't true! It polished fine! And i didn't smudge my cuticles :)!

Hier kun je het lakje in een zwak zonlicht zien zonder flits. Het is echt een supersparkle lakje! Het lakje is op mijn nagels wel iets donkerder dan hoe hij eruit ziet in het potje, maar alsnog supermooi! Dit lakje is heeft zoveel glitters/sparkles dat dit erg moeilijk te zien is op foto's.


Here you can see the polish in a weak sunlight without flash. It's an awesome sparkle polish! The polish is a bit darker on my nails than in the bottle, but it's gorgeous! This polish got so many sparkles that my camera couldn't handle it!

Deze foto is met flits gemaakt, hier kun je de sparkles al wat beter zien! De applicatie is echt super zoals ik al zei. Met 1 laagje is dit lakje al dekkend, een tweede geeft een wat mooier egaler gezicht. De kleur blauw doet me echt denken aan de nacht, de naam Night Sparkle is dus geheel goed gekozen voor dit lakje!


This pic is made inside with flash, you can see the sparkles a little bit better here! Application was wonderful as I told you. With one layer it's oke, it's better to put on a second coat, that looks a bit eleganter. The blue colour does me think of the night, so the name Night Sparkle is a really good name for this polish!

Hebben jullie zelf ook Nubar lakjes? Wat vinden jullie ervan?/Do you own some polishes of Nubar? What do you think of it?

6 opmerkingen:

  1. Supermooi, deze is op mijn wishlist! Samen met de rest van de sparkle collectie, en ongeveer driekwart van Nubar's collecties XD Ja, ik wil veel van Nubar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. i dont own any nubar polishes.. but i think i need to change that! this is so pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, hij is echt prachtig! Zo eentje wil ik ook wel in mijn collectie hebben ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations