vrijdag 31 december 2010

Notd: Happy New Year!

Vandaag is officieel de laatste dag van het jaar 2010! Op naar het nieuwe jaar, vandaag ga ik de Notd laten zien welke ik gemaakt heb voor oud&nieuw! Maak je maar alvast klaar voor héél veel glitter!


Today is official the last day of the year 2010! 2011 Here we come! Today the Notd which I made for the last day of this year! Prepare for a lot of glitter!

De basislak is Essence - Mr Big (Hier komt later nog een aparte post over) met op de tips de glittertwin Essence - Carrie, ook hier komt in diezelfde post meer info over. De tips van mijn nagel heb ik gesponst, zo krijg je wat meer glitter op de tips. Verder heb ik Max - Black gebruikt voor de zwarte lijntjes, diverse glitterstripers, La femme Beauty - white voor het rietje en een goudkleurige rhinestone op mijn pink.

The base polish is Essence - Mr Big (I'm going to show this one in a post later) with glitter on the tips on my nails made with the glittertwin Essence - Carrie (this one is going to be reviewed in the same post as Mr Big). I sponged the tips of my nails with the glittertwin because I wanted a lot of glitter! Further I used Max - Black for the black lines, some glitterstripers for the glitters, La Femme Beauty - White for the white straw and a small golden rhinestone on my pinkie.


 Ik besloot om op iedere nagel een ander design te doen om het een leuk oudjaars gevoel te geven. Mijn duimnagels waren beide hetzelfde als mijn ringvingers, het jaar 2011 met zwart en hierover groene glittertjes. Op mijn wijsvinger kun je een enkel champagneglas zien met een rietje. Mijn middelvinger zijn 2 champagneglazen en mijn pink is glitterig vuurwerk afgemaakt met in het midden een gouden rhinestone.

I decided to do on every nail another design, to make it a little bit more for this old year. My thumbs were both the same as my ringfingers, 2011 with a black polish, then layered with a green glitter striper. On my index you can see a single champagneglass with a little straw in it. My middlefingers are designed with 2 champagneglasses, and on my pinkie some fireworks with glitter ended with a golden rhinestone in the middle of it.


Hebben jullie nog speciale oud/nieuw nagels gemaakt?/Did you make an special old year mani?
Happy New Year!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations