zondag 12 december 2010

Safari - Nr 96F

Safari - Nr 95F is een lakje welke ik inmiddels alweer een tijdje heb, maar eigenlijk nooit mijn aandacht trok om te swatchen. Ik kwam hem weer tegen en toen kreeg ik toch het gevoel van 'swatchwaardig'! Alleen de naam ehh het nummer van dit lakje vind ik zo vreemd.. Wie noemt een lakje nou 95 'F' ? Ach moet daar maar mee leven!

I own Safari - Nr 95F for a while now, but actually it didn't payed my attention. I found this one a while ago, then I've got the feeling: 'wow I've got to swatch this one'! Only the name.. or number.. huh? Who the hell calls a polish number 95 'F'? Alright I've got to live with that stupid name..!

Aanschouw dit mooie groene kleurtje, ik ben absoluut geen grote groenfan, maar deze is voor tussendoor best leuk! De look van Safari vind ik nog steeds erg leuk, de zebrastrepen op het dopje trekken toch steeds weer mijn aandacht wanneer ik langs Safari lakjes loop! Misschien binnenkort nog maar eens kijken voor wat nieuwe Safari lakjes! 

Ah I love this green shade, I'm not really a big green'fan', but I like this one! The look of the Safaripolishes is nice too, the cap with the zebra stripes are always telling me: 'oh look at me'! Maybe I've got to search for some new Safari polishes!

Hier kun je het lakje nog beter zien. Het is echt een licht groen lakje (welke ik vaak mooier vind dan de hele donkergroene bijna zwarte lakjes). Dit lakje heeft wat gouden shimmer, dit kun je op bovenstaande foto wel redelijk zien. Applicatie was niet hemels, maar ook niet slecht, gewoon oké. Dit lakje heeft wel 3/4 laagjes nodig om mooi dekkend te zijn. In real life zou 2 laagjes genoeg zijn, maar op foto's heeft hij echt een betere dekking nodig!

Here you can see the polish better. It's an awesome light green shade (I like these shades much better than the darkgreen nearly black shades). This polish got some golden shimmer in it, you can see it on above pic. Application wasn't very good, but not very bad either, just oké. The polish needed 3/4 coats for full coverage on these pictures. In real life you can get away with 2 layers, but when it comes to pictures, it definitely have to be more opaque!


Dit kleurtje ziet er trouwens ook heel leuk uit naast de groene kleur van onze kerstboom! * Dikke ja voor kerst misschien? Hmm nee toch niet, wat denken jullie?*/ This colour looks awesome next to the green of our christmas tree! * A yes for christmas? Hmm no I don't think so, what do you think?*

19 opmerkingen:

 1. I dont have a color close to this! Its soo unique!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmm ik houd niet zo van groen, maar het is wel een mooi kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gorgeous nails! Totally love your blog! come visit me at www.HalleAnderson.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your nails are amazing! So long and pretty! :)

  I love the polish shade. I have one very similar from Maybelline but I can't think of the name off hand. I love green polishes and this one is just gorgeous on your nails! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wow! Your nails are so nice! :) I can never grow mine to be like that.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben niet zo van dat lichte groen,
  doe mij maar legergroen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi
  bedankt voor het meedoen aan mijn give away.
  je hebt gelijk over dat het toevoegen van een foto leuker is, dus daarom heb ik de link van mijn foto in de post gezet

  groetjes Renee, You nailed it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleur!
  Klopt het dan het nr, 96F is? want dat is namelijk dezelfde kleur en 95F ken ik niet...
  BTW waar koop jij je Safari lakjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Mandy,

  Je hebt gelijk! Heb het meteen even aangepast :)Ik koop deze Safari lakjes bij ons op de markt, er staat een marktkraam welke deze en Art de Lautrec nagellak verkoopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Sylvia,
  Oh okee in de buurt van zwolle of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Mandy,

  Nee de markt van Zaandam! (Noord-Holland, ligt vlaknaast Amsterdam)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Sylvia,
  Oh okee want waar wij onze safari kopen die staan ook vaak op markten rondom zwolle ;)
  ( ik heb samen met mijn moeder een webshop)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En hoe duur betaal je daar voor Safari en Art de Lautrec?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Mandy,

  Weet niet precies een per stuk prijs. Maar safari kost per 3 €5,00
  En Art de Lautrec kost per 2 €5,00
  En omdat dit een marktkraam is kost het me natuurlijk geen verzendkosten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Sylvia,
  Oke dat is wel prijzig ;)
  Wij doen ook altijd zulke prijzen als we op een braderie staan o.i.d. wij doen meestal 3 voor €4,- van de safari en art de lautrec meestal gewoon perstuk.

  Maar misschien een rare vraag maar zijn het buitenlanders die het verkopen? (misschien een poolse vrouw?)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Mandy,

  Ik vind het qua prijs wel meevallen, in jullie webshop kom ik per 3 safari lakje ook op ongeveer 4,50-5,00 uit en dan betaal ik nog verpakkings en verzendkosten ;)
  En het is geen poolse vrouw, volgens mij is ze van turkse afkomst.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations