donderdag 27 januari 2011

E.L.F. Champagne

Vandaag weer een kleine review/swatches van een nieuw E.L.F. lakje. Toen ik dit lakje bestelde was ik erg benieuwd naar deze, op de website stond hij aangetekend als een mooie lichte nude kleur. Helaas was niets minder waar!

Today another short review/swatches from one of my E.L.F. polishes. When I bought the polishes I was most curious for Champagne, it looked like an awesome nude polish, but unfortunately..


Dit is Champagne zoals hij op de productfoto op de website staat. Een beetje een rozig nude kleurtje dus. Kijk mee naar mijn swatches van dit lakje.

This is Champagne as it looks on the website. A bit of a pinkish nude polish. So let's take a look at my swatches.

Deze foto is binnen genomen met flits. Hier kun je dus goed zien dat er een lichte zilveren shimmer in zit. Helaas lijkt dit totaal niet op de beschreven productfoto. Roze? Nude? Hmm hij slaat echt meer oranje/bruin uit, en er is niets nudes meer aan helaas. De kleur opzich is absoluut niet lelijk, ik ben zelf alleen niet zo'n fan van dit soort kleurtjes. Ach misschien kan ik nog iets anders vinden waar ik dit lakje voor kan gebruiken.. Misschien om mee te stempelen?

This picture is taken inside with flash. So you can see the shimmer parts, Champagne has a bit of silver shimmer in it. Unfortunately it is not like the product picture. Pinkish? Nude? Hmm no absolutely not it's a mix of orange/brown, so nothing nude or pinkish. I don't want to say that this colour is ugly, but it's absolutely not one of the colours I really like. So now i'm going to search what I can do with this. Hmm maybe it's nice to stamp with?

Deze foto is buiten gemaakt zonder flits, dus hier is de shimmer niet goed te zien. Toch geeft deze foto wel een goed idee over hoe de kleur er in real life uitziet. Applicatie was opzich goed, fijn kwastje en ik had maar 2 dunne laagjes nodig voor een mooi dekkend resultaat. Helaas is dit het 2e lakje (van de 10 welke ik heb besteld) die heel anders is dan ik verwachtte door de website. Ben benieuwd hoe de overige lakjes gaan scoren :)

This picture is made outside without flash, so you can't see the shimmer very well. But this picture is more colour accurate then the first one. Application was alright, nice brush and I just needed 2 thin coats for a fully opaque result. Unfortunately this is the second polish (from the 10 I ordered) which is a bit of a disappointing. I'm curious for the scores of the other E.L.F. polishes :)


Thanks for reading, check out my giveaway too!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind dat kleurtje veel leuker in het echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeetje nou dat is wel echt een héél andere kleur dan op de site. Dat zou mij in elk geval zwaar tegenvallen zeg!!! Hebben ze niet per ongeluk de verkeerde kleur gestuurd? Je zou het toch haast zeggen als je die van de site ziet! Leuk in het echt maar kan me voorstellen dat je die van op de foto zou willen hebben die vind ik persoonlijk ook mooier :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kirs,

  Ze hebben niet de verkeerde kleur gestuurd hoor, de namen staan gewoon op de flesjes. Maar de hele productfoto's kloppen niet ivm de producten zelf. Dit is namelijk niet het enige lakje welke niet overeen komt! Sunset kwam ookal niet overheen, die heb ik een tijdje geleden gereviewd. En de overige 8 lakjes die ik heb komen ook niet bepaald overeen met de productfoto's. Daarom plaats ik hier alles op mijn blog zodat meiden hier rekening mee kunnen houden als ze willen bestellen bij E.L.F!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i just bought this! looks pretty cant wait to wear it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is mooi, maar inderdaad wel een bummer dat hij er zo anders uitziet! Dat was mij ook opgevallen. Verwacht je een paarse kleur, is hij rood :O

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations