donderdag 13 januari 2011

Layering Experiment With La Femme Beauty - Spirit

Een tijdje terug liet ik jullie de swatches van La Femme Beauty - Spirit zien, een lakje met een slechte dekking (om even het geheugen op te frissen, ik gebruikte meer dan 10(!!) laagjes!). Een aantal lezers stelde voor om dit lakje te layeren over andere kleurtjes en dit heb ik dus ook gedaan! (Zie hier het artikel van La Femme Beauty - Spirit)

A while ago I showed you the swatches from La Femme Beauty - Spirit, a sheer polish (To fresh up your memories, I used more then 10(!!) coats!). Some of my readers told me that I can try to layer it on other polishes, so I did it! (Check here the post about La Femme Beauty - Spirit)

Dit zijn de drie lakjes welke ik als basis ga gebruiken, links is een rode: La Femme Beauty - Glass Heart, in het midden een zwarte (Deze werd vooral voorgesteld) Max - Black, en rechts een kleur welke het meest op Spirit zelf lijkt: China Glaze - Metallic Muse.

These are the 3 polishes I'm going to use as the basecolour. The left one is a bright red: La Femme Beauty - Glass Heart, in the middle a black one : Max - Black and on the right side the colour which looked the most like Spirit: China Glaze - Metallic Muse.


Hier heb ik op alle nagels één laagje Spirit aangebracht, deze foto is zonder flits in daglicht gemaakt, dus een perfecte weergave van hoe het er in real life uitzag. Vooral de zwarte en de rode combinatie vind ik zelf erg mooi.

Here I putted on one coat of Spirit on the polishes, this pic is made without flash in pure daylight. So the accurate of the colours is just like how it looked in real life. I really like the black and red combination.

Deze foto is met flits gemaakt, hier kun je vooral erg goed de mooie shimmer van Spirit zien. Ik vind zelf de combinatie met het rode lakje het leukst geworden. De combinatie met Metallic Muse vind ik verder zelf niet heel erg bijzonder. Ik heb in ieder geval een leuke nieuwe manier gevonden om toch nog gebruik te maken van Spirit!

This pic is made with flash, you can see the shimmer parts very good on this one. I really like the combination with the red polish the most. The combination with Metallic Muse isn't very special for me. So I found a new purpose for Spirit!

Wat vinden jullie van deze combinatie, of vinden jullie Spirit mooier zonder andere kleur basis?/ What do you think of this combination? Or do you like Spirit on itself better?


P.S. De 200 volgers zijn bijna bereikt, dat houdt in dat het bijna tijd voor de nieuwe giveaway is!
P.S. I almost reached the 200 followers, that means a new giveaway very soon!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind alle combinaties eigenlijk heel erg mooi! :D
  10 laagjes is wel heel erg veel! Ik stop zelf meestal ook rond de 3 laagjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ook alle combinaties mooi.
  10 lagen had ik nooit gedaan, denk dat ik na 4 a 5 lagen al chaggie was geweest haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Miezziej/Shirley

  haha normaal wordt ik ook gek na zoveel laagjes, maar bij die wilde ik perse ervaren hoeveel laagjes er nodig waren voor een dekkend resultaat :p Na de 10 raakte ik dus ook de tel kwijt, dus layeren met dit lakje is een veel betere oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations