zondag 9 januari 2011

Tutorial: How I Get My Inspiration

Vandaag een onderwerp wat ik de laatste tijd ontzettend vaak voorbij zie komen, namelijk het krijgen van inspiratie voor nailarts. Aangezien ik nu zo'n ruim 3 jaar verschillende nailarts probeer te maken komt er natuurlijk altijd even een moment dat je totaal niet weet wat je nu weer moet gaan doen. Ik heb een kleine hulpmiddel gevonden welke mij erbij helpt om steeds iets nieuws te verzinnen!

Today a subject which is very often spoken of, it's where I get my inspiration from new nailarts. I do nailart for almost 3 years now, and sometimes I got a moment of not knowing what do make next. I found a little help for my problem on inspirationless days!


Stap 1: Waar ik zelf vaak mee begin is het eindeloos zoeken op het internet naar nailartfoto's, ik gebruik zelden een idee van een ander welke ik letterlijk kopieer. Maar bij het zien van andere foto's krijg ik soms zelf wat inspiratie.

Step 1: I search many websites for nailart pics. I'm not the person who is always copying another person, but when I look to some pictures most of the time I get some inspirations of a new idea. Most of the time I don't know exactly what I want to make next.

Stap 2: Ik ga nu het voorbeeld gebruiken voor de nailart van Santa Skull. Dit keer keek ik naar de vele Konadplates welke ik heb, en kwam ik op het idee om een figuur te nemen en hierop zelf een kerstmuts te maken. Zoals je hierboven al kunt zien wist ik niet precies wat voor figuur ik wilde, dus ik heb gewoon random wat figuurtjes gestempeld op een wit blaadje. 

Step 2: I'm going to use the example of my Santa Skull nailart now. This time I was searching through my stamping plates, i made up the idea of making some figure with a christmashat. As you can see above I just stamped some random figures on a piece of paper.


Stap 3: Ik wilde hier graag een kerstmutsje opmaken, dus ik heb gewoon met wat kwastjes het kerstmutsje boven de figuurtjes getekend.  (Natuurlijk is wit op wit bijna niet te zien, maar ik denk dat je mijn punt wel begrijpt). Nu ik alle figuurtjes een kerstmuts gegeven heb, kan ik rustig beslissen welk figuurtje mij het meest aanstaat. In dit geval werdt het dus de afbeelding rechtsboven.

Step 3: I wanted to make a christmashat on the figure. So i painted the hat on all the figures. (Ofcourse white on white isn't a good combination, but you get my point). Now all the figures got a christmashat. The next step is to look at the combination you like the most, I choosed the little skull on the right upper corner.

Stap 4: Wanneer je weet wat je precies wilt maken op je nagels is het nu nog de keus aan de basiskleur. Soms is het erg moeilijk om een goede basiskleur te kiezen. Ik pak dan een aantal kleurtjes waarvan ik denk dat ze wel leuk zullen staan, deze kleurtjes zet ik naast de figuurtjes op hetzelfde blaadje.

Step 4: When you know what you're gonna make, you only got to choose your basecolour. When i don't know which colour i want to use I paint those next to the figures on the same piece of paper.

Stap 5: Als je nog steeds niet weet welke kleur je wilt gebruiken kun je een tip pakken en daar de kleurtjes op lakken.

Stap 5: When you still don't know which colour to use, go get a nailtip and polish this one.


Stap 6: Het laatste wat je dan kunt doen is de kleuren met een klein stipje op de basiskleur leggen. Zo kun je goed zien hoe de kleuren eruit komen te zien op de basiskleur. Ik heb in dit geval dus de rechtercombinatie gekozen.

Step 6: The last thing to do is paint little dots with the colours you're going to use. Now you can easily see how the colours are looking on the basecolour. I choosed the right combination in this case.

En that's it! Wat ik dus eigenlijk wil laten zien met deze tutorial is dat als je het even niet weet je je ideeën kunt uitproberen op een papiertje, natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat de ondergrond van je nagels niet wit is net zoals het papiertje.


And that's it! What I want to say with this tutorial is that when you don't know it anymore. You can try your ideas out on a piece of paper, ofcourse you'll have to know that your nails aren't white just like the piece of paper.


Thanks for stopping by!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel! Goede tips ook, met dat blaadje. Ik blijf de skiënde pinguin echt geweldig vinden haha..

    En ik heb je getagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tips! Ik begin ook meestal met het eindeloos doorkijken van foto's van nail art creaties van anderen; ik heb een mapje genaamd 'nail art inspiratie' op mijn laptop met bijna 1000 foto's... Als ik dan eenmaal iets weet, probeer ik verschillende kleuren ook vaak uit op een papiertje! Erg leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations