vrijdag 21 januari 2011

Teeez - Smooth

Vorige week in mijn haul liet ik jullie 2 holographische lakjes van Teeez zien. Vandaag de swatches van Smooth!

Last week in my hail I showed you 2 polishes from Teeez. Today the swatches of Smooth!


Smooth is een roze holografische lak. Helaas was er natuurlijk op dat moment geen enkele zon te zien, dus het holografische effect is op mijn foto's ver te zoeken *wanneer de zon weer gaat schijnen zal ik proberen het holografische effect vast te leggen!*. Deze foto's zijn gemaakt na 4 dagen, zonder een topcoat gedragen te hebben. De houdbaarheid heeft zichzelf in ieder geval al bewezen!

Smooth is a pink holographical polish. Ofcourse there wasn't any sun at the time I weared this polish, so you can't see the holographical effect. *When the sun is back again, i'll try to make pics with the holographical effect!* These pictures are made after 4 days of wearing without a topcoat (yes I waited for the sun, but it didn't showed up..). So sustainabillity got a big pass!

Ook op deze foto kun je de holografische deeltjes slecht zien, wel een heel klein beetje maar helaas: that's it! Dekking van het lakje is wel prima, 2 dunne laagjes is voldoende voor bovenstaand resultaat. Het kwastje van de lakjes waren ook prima! Dit was voor mij nog even afwachten aangezien ik nog nooit gehoord had van het merk Teeez, maar een dikke voldoende scoort dit lakje! Deze lakjes zijn verkrijgbaar in enkele etos filialen en kosten €4,50 per stuk.

On these pictures you can't see the holo very well too, but it is a little bit noticable. Coverage of this polish was alright, 2 thin coats were enough for above result. The brush of the polishes are really nice too. At first that last point was a big question because I didn't know the brand Teeez before, but this polish end up with a big sufficient! You can buy these polishes at the Etos (Dutch drugsstore) and they cost €4,50 each.

Hebben jullie ookal lakjes van dit merk uitgeprobeerd? Wat vinden jullie van dit lakje?/Do you know this brand of polishes? How do you like this polish?

10 opmerkingen:

 1. These look awesome, I would love to try this brand. What a cool holo color!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat een geweldig kleurtje! Jammer dat er geen zon is :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauuw prachtig! Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, voordat ik het op jouw blog las. Ik moet toch maar snel langs de plaatselijke etos om te kijken wat ze allemaal hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. these look so pretty i love holo nail polishes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Awsome holo polish. I really love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik ben al drie etos filialen langsgeweest maar helaas kon ik ze niet vinden snik snik tips waar ik het kan vinden? ....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Kirs,

  Op deze website kun je alle filialen vinden waar ze Teeez verkopen!: http://www.teeez.eu/#stores
  Ik hoorde ergens dat de DA dit merk ook verkocht, maar ik heb geen DA in de buurt dus zeker weten doe ik dit niet. Ik haal dit merk zelf iig bij de Etos!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heee syl,
  tnx voor je link want ik heb er nu ook drie gekocht!! helemaal happy was ik toen ik ze zag staan bij de DA!! dus ik heb er nu drie (blauw,rose,paars ;-)) dus helemaal happy!! liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations