donderdag 6 januari 2011

Sneak Preview For This Month!

Vandaag een kleine sneak preview over wat er gaat komen deze maand, ik heb een aantal leuke dingetjes ingepland dus dan kunnen jullie een beetje verwachten wat er gaat komen! 

Today a little sneak preview for this month, I've got some nice things to share with you, so this is gonna be a little list with a few of those things!


- Een nieuwe editie van Stamping Ideas/ A new edition of Stamping Ideas
- Tutorial hoe ik mijn creaties verzin / Tutorial of how I make up my ideas!
- Bestelling E.L.F haul/ Haul of the E.L.F stuff I bought online!
- Uiteraard een nieuwe editie van Nailart on Popsticks! / Ofcourse a new edition of Nailart on Popsticks
- Swatches!
- Mijn allereerste filmpje! Ik ben momenteel bezig met het opnemen van een stashfilmpje/ My first movie! At the moment i'm busy with making a stash video!
- Januari is de maand waarin ik jarig ben, dus een birthday mani! / My birthday is this month, so there's gonna be a birthday mani!
- En... Een nieuwe giveaway!/ And... A New Giveaway!

Vraagje:

- Ik krijg afentoe een vraag over twitter, tot nu toe heb ik geen twitter, ik zou graag van jullie willen weten of jullie het leuk zouden vinden om een twitter van Nailart Creations te volgen om up to date te blijven over deze blog!

- I've got some questions about twitter, I don't have twitter yet, but i'm thinking of making one for my blog. Do you want a twitter for Nailart Creations? Do you think it's handy for all the things around my blog? Please let me know so I can decide wheter creating a twitter or not!

Verder nog wat algemene informatie:

- Mijn blogroll is geheel geupdate, alle blogs welke langer dan een maand niet geupdate hebben heb ik uit mijn blogroll gehaald. Ben jij nou een blogger welke regelmatig update en je zou graag in mijn blogroll willen staan? Geef dan even een mailtje naar: nailartcreationsblog@gmail.com  AUB dus niet via de comments ;)

- I Updated my blogroll, I removed all blogs which hadn't a update for a month. Do you have a blog, and you want to be in my blogroll (ofcourse only when you're a blogger who is regulary updating) just send me an email to: nailartcreationsblog@gmail.com Please don't spam this at my comments ;)

- Naast mijn blogroll heb ik ook de lijst met blogs die ik volg geupdate. Er zaten een aantal blogs tussen welke in oktober voor het laatst iets geplaatst hebben en/of gestopt zijn. Heb ik jouw blog perongeluk verwijderd, of zou je graag willen dat ik een kijkje kom nemen op jouw blog, ook dan kun je me emailen naar nailartcreationsblog@gmail.com . Of wordt een nieuwe volger, ik check alle blogs van mijn volgers!

- I updated my list of blogs too. I unfollowed some blogs which didn't updaten since october or stopped blogging. Did i remove your blog by accident, or do you want me to look at your blog, just sent me an email at nailartcreationsblog@gmail.com. Or just follow my blog, I check out all the blogs from my followers.

Als jullie nog een leuke inbreng hebben of wanneer je graag iets zou willen zien, laat me dat even weten! / Is there something you really want me to review/swatch or when you just got an idea for something difference, please tell me!

4 opmerkingen:

  1. Yessss, eindelijk een filmpje! Daar zaten we nou op te wachten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Floor/Marjolein,

    Haha ja ik kreeg er al steeds vragen over, dus ben er nu mee begonnen. Heb gister een beetje opgeruimd maar helaas werdt het toen net te donker. Dus het weekend ga ik hem opnemen! En dan maar hopen dat ik het niet nog 100x over hoef te doen haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations