woensdag 12 januari 2011

Readers Question: Long or Short Nails?

Dat niet iedereen van dezelfde lengte nagels, of dezelfde vorm nagels houdt is inmiddels wel duidelijk.. Toch ben ik benieuwd naar jullie mening, hebben jullie nou liever kortere nagels of hebben jullie totaal geen problemen met lange nagels?

That not everyone like the same lenght of nails is clearly.. But I'm really curious for your opinions of the lenght of nails, do you prefer longer nails or shorter?


 Dit is een voorbeeld van wanneer ik zelf korte nagels heb, ik vind afgekloven stompjes absoluut niet mooi staan, dus heel veel korter dan dit zal ik mijn nagels eigenlijk ook nooit maken. Op foto's vind ik deze lengte ontzettend mooi staan, maar in real life heb ik dan het gevoel dat ik een enorme berg ruimte op mn nagels mis om nailart op te maken. Zoiezo staan echt hele korte nagels mij niet.

This is an example from my short nails, I really hate pictures of really short/bited nails, so I'm not going to make it any shorter than this (Until i've got no choice). On pictures i really like this length, but in real life I've got the feeling that I miss a lot of space on my nails. Really short nails don't fit with me anyways.


En dit is een voorbeeld van als ik langere nagels heb, voorheen heb ik ze zelfs nog langer gehad, maar de laatste tijd ga ik vaak niet langer dan dit. Ik heb zelf fases, mijn nagels zitten nu zelf tussen lang en kort in, maar eigenlijk heb ik weer ontzettend zin om voor een tijdje terug naar kort te gaan, ik ga ze nu ook weer een stukje korter maken aangezien er een stuk nagel afgebroken is (dat was dus meteen een mooi excuus om ze alsnog korter te maken). Maar op andere momenten ben ik echt ontzettend blij met mijn lange nagels, vooral omdat ze redelijk snel groeien en alles nog steeds 100% naturel is.


And this is an example of my long nails, before this I've got them twice longer, but I don't grow them really long anymore. I've got some faces with the length of my nails, sometimes I really like to having shorter nails, and other times i'm so happy with my long nails. At this moment my nails are in the middle of short and long, i'm strongly feeling of filing them shorter, a bit of my indexnail broke a few days ago, so I've got the perfect excuus to make them a little bit shorter again. But at some moments i'm so happy with my long nails, just because they're growing so fast, en they're still 100% natural!

Dus hebben jullie ook fases met het lang/korte nagels hebben, of hebben jullie een eigen vaste mening dat je lange nagels absoluut niet mooi vind (Sja iedereen zijn eigen smaak he!)/ So do you got any fases of the lenght of your nails? Or do you have an opinion about the length of nails which isn't changing?

14 opmerkingen:

 1. Ooooh ik vind je nagels als ze "kort" zijn zelf al te lang haha, ik hou ze meestal gelijk aan mij vingertoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha ja ik sluit me aan bij deborah ik ben al onwijs jaloers op jou "korte nagels" jemig wat een mooie lengte!! ik krijg ze lang niet zo mooi lang want bij mij breken ze gewoon weer af. wat raad je aan om ze zo mooi lang te krijgen? ik smeer me rot met nagelverharder maar sta zeker open voor tips!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I like them just a little shorter than the one in the pic.But that length doesn't bother me either. I can't stand when they are a LOT longer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Deborah,

  Haha ja het ligt idd een beetje aan je eigen smaak, ik heb zelf altijd onwijs erg nagel gebeten, dus was natuurlijk ontzettend trots toen mijn nagels opeens zo lang konden worden!

  @ Kirs,

  Wat bij mij heel erg geholpen heeft is letterlijk altijd nagellak dragen, in nagellak zit een bepaald stofje welke ervoor zorgt dat je nagels steviger worden, en wanneer je zelf wat slappere nagels hebt gewoon een tijdje wanneer ze langer worden steeds kort vijlen, opeen geven moment gaan je nagels dan iets steviger worden en kun je ze wat langer laten.

  @ Naildesigns,

  Haha one I've got my nails twice as long then in the last pic. But now I'm horrified by that lenght too! Really short nails just don't fit me, my fingers will look very short/huge when i've got shorter nails than the first pic!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Long nails like in the second photo can be really creepy when seen in public xD I prefer medium nails but mine are too tender to grow so much as yours, sooner or later some chips.. -.-
  But I love natural nails, and I really dislike seeing in public obvious fake nails. It's like wearing a shiny wig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de lengte maakt me niets uit als de nagels maar wel een mooie vorm hebben en er goed verzorgd uitzien. En jouw nagels zijn hardstikke mooi verzorgd, dus doe lekker waar je jezelf het prettigst bij voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Loble,

  My nails look longer on pictures dan in public (Because the pictures are enlarged, and in public you can see the nails from a distance)

  @ Inge,

  Ah dankjewel voor je ontzettende lieve comment! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is so beautiful! It reminds me of Barbie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I wish this was the length of my short nails! Gosh that would be nice! I personally like your nails shorter-- makes it feel more realistic. my short nails are MUCH shorter than yours... my long nails are your short nails (sorry if i made that confusing) If you dont believe me check it out! haha (not try to spam you)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I have to wear my nails short for work. but I like medium length :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hihi, wat ik kort noem, noemen de mensen om mij heen lang XD
  Als ik lange nagels heb, dan wil ik ze weer kort, en als ze kort zijn, kan ik niet wachten tot ze weer lang zijn...hetzelfde heb ik met mijn haar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Silva,

  Ah jouw reactie komt mij zo bekend voor! Haha nu heb ik bijvoorbeeld weer wat langere nagels, en nu heb ik ontzettend zin om ze korter te maken, maar wanneer ik ze kort heb denk ik weer, hmm misschien toch niet zo'n goed idee geweest om ze zo kort te maken :P

  @ Younique,

  Dankjewel! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I love long nails but i can't use thyem beause they break.For that reason i use then short or medium.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations