dinsdag 17 mei 2011

Final & Personal Update

Voor vanavond de allerlaatste update! En ook meteen een kleine persoonlijke update zodat alles en iedereen weer up to date is! Klik snel op read more!

For tonight the final update and a little personal update. After this post you'll be up to date with everything about my blog and me personal! Click on read more if you want to know know!


Oke als eerste kan ik eindelijk met het blije nieuws komen dat nu alles helemaal in orde is. Zoals je kunt zien is mijn blog vanaf vandaag geen blogspot.com meer maar .nl. Vanaf nu kun je mijn blog dus lezen via http://nailartcreations.nl! Er veranderd overigens niks, want als je mijn oude adres intikt zul je automatisch doorgelinkt worden naar het nieuwe domein. Dus er zijn verder geen aanpassingen voor jullie nodig, alles gebeurd automatisch! Handig he?

Alright, lets start with the happy news of today! It's finally a fact, my blog is from now on http://nailartcreations.nl ! No more blogspot.com but .nl. Let me explain to you that you don't have to do anything. You can visit my blog on the old adress, blogger will automatically link you to the new one. Everything stays the same! Handy or not!

Nu even door met de persoonlijke update. Zoals de meeste wel weten zijn inmiddels de examens weer begonnen. Ik doe zelf dit jaar examen voor 3 vakken, dus ook ik moet dit jaar nog even aan de bak. Morgenmiddag heb ik mijn eerste examen en daarna op 24 en 25 mei nog 1. Het kan dus misschien wel eens voorkomen dat er een update mist of dat er een update erg laat online komt. Dit is dus de reden daarvoor. 

Now on to the personal update. I think almost everyone knows it, but the exams started for the dutch students. I have to pass 3 subjects this year. And my first exam is starting tomorrow. Furthe I have 2 more exams on 24 and 25 may. It can be that there is missing an update once in a while, or the update will be online very late. But now you know why that is. 

En als laatste, morgen is voor mij al een dubbel spannende dag, want naast mijn biologie examen begint voor mij ook de gelcursus morgen. Vanaf morgen krijg ik iedere week een les in het zetten van gelnagels. Deze cursus duurt zo'n 6 weken, en uiteindelijk doe ik examen op 31 augustus. De woensdagavonden worden voor mij dus voortaan de lesavonden! Wish me luck en ik zal jullie natuurlijk op de hoogte houden van alle vorderingen! 

And the very last thing, tomorrow is a dubble exciting day for me. Because I'm not only having my exams tomorrow, but I'm starting with the gelcourse too! From tomorrow I'll get every wednesday a lesson in gelnails. This course lasts for about 6 weeks, and a final exam. I have my gelnails exams on August 31th! Wish me luck, and ofcourse I'll update you once in a while!

Nu zijn jullie weer helemaal up to date. Alles wat ik veranderd wilde zien is inmiddels veranderd. Bredere layout, eigen domein, andere header etc etc. Ik ben inmiddels weer helemaal happy met hoe alles eruit ziet. Ik hoop dat jullie deze mening een beetje delen natuurlijk!

Now you're totally updated! Everything which I wanted to change, changes! A wider layout, own domain, other header etc etc. I'm now very happy with how it looks like right now. Ofcourse I hope you'll share my opinion!

Bedankt voor de trouwe bezoeken aan mijn blog! Zonder jullie was dit allemaal natuurlijk niet gelukt! / Thanks for visiting my blog. Ofcourse I couldn't do this without all of you!

4 opmerkingen:

 1. Heeeeel veel succes met je examen morgen (en de volgende natuurlijk ook!) en hopelijk bevalt het gelnagels zetten ^^ Ben benieuwt om hier updates over te lezen. Gefeliciteerd met je eigen domein, dat is ook wel heel gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Good luck on your exams, and the gel lessons. And congrats on the new domain!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Nana,

  Heel erg bedankt! Ik ben ook erg nieuwsgierig hoe het me gaat bevallen de gelcursus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes met je examens! En fijn dat je nu je eigen domein hebt :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations