woensdag 18 mei 2011

{Pedicure} Toenail Nailart

Afentoe als het heel mooi weer is krijg ik een idee om een leuke nailart op mijn teennagels te maken. Een tijdje terug was het echt prachtig weer, en tijd om de slippers weer uit de kast te trekken. Voor dit soort zomerse dagen is een nailart op de teennagels ontzettend leuk! En eigenlijk helemaal niet moeilijk om te doen!

Once in a while when it's beautiful weather outside, I like to make a nailart on my toenails. A while ago it was very nice weather and ofcourse it was flipflop time. Nice decorated toenails, sun and flipflops, what do you want more? And this nailart is definitely not hard to make!

Wat heb je nodig / What do you need:

- 2 nagellakjes. Ik heb gekozen voor een crème lakje en een glitter paars. Maar je kunt ook 2 verschillende kleuren nemen als je dat leuker vind / 2 Different nailpolishes. I choosed a cream and a glitter purple, but you can choose 2 different colours too.

- Decoratie (dit kun je ook weglaten). Bijvoorbeeld Rhinestones, ik heb een fimoschijfje gebruikt./ Decoration (you can leave this part for what it is if you don't have these kind of things) Like rhinestones, or what I used: a fimo slice.

- Als laatste een Topcoat om de nailart te sealen / Last but not least, ofcourse a topcoat.

{Beware pedicure pictures}

 En dit gaat de uiteindelijke nailart worden! Ik had eigenlijk het bloemetje op mijn rechtervoet ook aan de binnenkant moeten plakken, maar goed daar kwam ik later pas weer achter ;). Ik heb zelf gebruik gemaakt van de Essence twins, welke erg handig zijn voor dit soort nailarts. De paarse crème lak die ik als basis gebruikt heb is Thelma.
 
And this is gonna be the nailart! Now i'm thinking that it would look better if I putted the flower on my rightfoot on the left corner of my nail instead of the right one. Alright I used the Essence twins, which are very handy for these kind of nailarts. The purple cream polish is Thelma.
 
 En hier een uitvergrooting van de nailart. Zo kun je iets beter zien wat ik precies gedaan heb. Na het lakken van de hele nagel heb ik de helft van de nagel een glittertje gegeven. De glitters is Essence - Louise die bij Thelma hoort. Op de grote tenen heb ik met wat nagellijm een fimobloemetje in de hoekjes geplakt. De overige teennagels heb ik enkel een glitterrandje gegeven. Als laatste een topcoat erover et voila, een leuke zomerse en simpele nailart voor op de tenen! Deze nailart zit er bij mij overigens al ongeveer 3/4 weken op en nog steeds zitten de fimobloemen vast!
 
And here an enlarged pic of the nailart. Now you can see what I really did. I polishes half of my nail with a glitter polish. The glitter polish is Essence - Louise, the other half of Thelma. On my big toenails I glued a fimo flower. On all the other toenails I just added a half glitter part. And last but not least, end up with a topcoat and you're ready for summer! A nice and very simple nailart for the toes! This nailart is on my toes for about 3/4 weeks now, and the fimo flowers are still on them!
Maken jullie ook wel eens een nailart op de teennagels? Of houden jullie het liever bij een simpel laagje kleur? / Do you make nailart on your toes? Or do you like the one colour toenails more?

6 opmerkingen:

 1. Leuk!
  Ik heb nu rood met witte stipjes:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Cynthia,

  Dat is ook leuk zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er echt superschattig uit! Alleen heb ik al moeite met nail art op mijn vingernagels, laat staan teennagels XD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Silva,

  Haha ik ben ook écht geen held met mijn teennagels hoor, dus ik hou het ook lekker op iets simpels :p

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations