maandag 9 mei 2011

[Video] My China Glaze Stash!

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor het laatst een video gemaakt heb! Vandaag heb ik dus weer een nieuwe video voor jullie. Ik ga jullie alle China Glaze lakjes inclusief bijbehorende namen laten zien in onderstaande video. Benieuwd? Klik dan snel op 'Read More'!

It's been a while ago since I posted a video. So today I've got a new video for you! I'm going to show you all the China Glaze polishes with their names that I own in below video. Are you curious? Click on 'Read More' to see the video! 


*When you can't see the video, click here

Oke dan! Dat waren al mijn 38 China Glaze lakjes! Ik hoop dat jullie het filmpje leuk vonden! Dit keer heb ik er trouwens aan gedacht om niet de hele tijd 'uhh' te zeggen zoals ik in mijn vorige filmpje deed. Laat me weten wat je ervan vind, en wie weet heb jij wel een leuk onderwerp voor een nieuw filmpje?

Alright so that were all my 38 China Glaze polishes! I hope you enjoyed my video! And this time I thought about the 'uhh' haha. I don't say 'uhh' al the time:) ! Let me know what you think about this video. And maybe a subject for a next video?

Als er trouwens een China Glaze lakje tussenzit waar jij érg nieuwsgierig naar bent en die je hier nog niet op mijn blog teruggezien hebt. Laat het me weten dan ga ik hem zo snel mogelijk swatches/reviewen!

When there's a China Glaze polish which you're very curious for. Please let me know in the comments, I will review/swatch that polish very soon for you!5 opmerkingen:

 1. Wow, wat heb je een grote collectie van China Glaze! En kan je secret periwinkle reviewen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Silva,

  Thanks! De review + swatches van Secret Peri wink-le kun je hier vinden: http://nailartcreations.blogspot.com/2010/12/china-glaze-secret-peri-winkle.html

  en hier kun je een layering experiment met Secret Peri Wink-le vinden! : http://nailartcreations.blogspot.com/2010/12/china-glaze-secret-peri-winkle-miss.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje leuk je stem te horen!En wat heb je al een boel CG lakjes zeg echt leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk je stem te horen! :-)
  En wat een mooie lakjes allemaal hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie collectie zeg! Ik ben ook een grote China Glaze fan, vind ze zo geweldig mooi lakken!

  Ik ben erg benieuwd naar de lila/lavendel kleurige naast secret peri-winkle, ik weet de naam even niet meer.. Of heb je die al eens laten zien?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations