zondag 8 mei 2011

Notd Donald Duck (Disney Contest)

Toen ik de post schreef over de Kreativ Blogger event liet ik bij één van de feitjes al weten dat ik heb deelgenomen aan de Disney Contest van Confessions of a polishaholic. Vandaag ga ik jullie mijn entry laten zien! Enjoy!

When I wrote the post about the Kreativ Blogger award, I already letted you know that I entered the Disney Contest from Confessions of a Polishaholic. Today I'm going to show you my entry! Enjoy!


 

Een tijdje geleden maakte ik al een Donald Duck ontwerp op een Popstick. Velen waren benieuwd of ik deze designs ook op mijn eigen nagels kon maken. Toen ik hoorde over de Disney Contest werdt ik meteen enthousiast en moest ik aan Donald Duck denken! Ik besloot dus om uit te proberen of het design inderdaad ook op mijn eigen nagels zou passen! Natuurlijk heb ik wel een aantal aanpassingen gemaakt!

A while ago I made a Donald Duck design on a popstick. A lot of you wondered if I could make this design on my own nails too. When I heared about this Disney Contest I immediatly thought about Donald Duck ánd the opportunity to try out if this designs also works on my own nails! Ofcourse I made some changes in the designs!

 De Donald Duck heb ik gemaakt met dezelfde benodigdheden als welke ik al gebruikte op de popstick. De overige nagels zijn de petjes van Donald Duck! Afgemaakt met Flakies natuurlijk, ik heb Golden Rose nr 05 gebruikt om het geheel een wat meer Disney achtige look te geven!

I made the Donald Duck with the same stuff as I did when I made it on the popstick. The other nails are a french manicure with Donalds Hat! I finished it all up with some flakies from Golden Rose - nr 05. With the flakies it's completely Disney! 

De andere dames hebben ook flink hun best gedaan! Je kunt HIER alle entries bekijken en je stemming uitbrengen. Ik zou het natuurlijk ontzettend gaaf vinden als je op mij zou stemmen, maar dat is natuurlijk niet verplicht! :)

The other ladies were very good as well! You can find all the entries HERE, and you can make your vote over there too. I would totally like it if you would vote for me, but ofcourse it's not required, the other ladies done their best too! :)

10 opmerkingen:

 1. Dat is zo schattig! Ik wil het ook ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice mani, my Nemo nail art is soo bad :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Nail Crazy,

  Thank you!

  @ Silva,

  De donald duck is opzich niet zo moeilijk te maken als je een beetje een vaste hand hebt! Je zou ook zoiets kunnen proberen met de flakies en enkel de petjes zonder het moeilijke donald duck gedeelte! :)

  @ Sabbatha,

  Your Nemo nails aren't bad at all! I like them, and you've got a very original design!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw.
  Echt heel mooi gedaan.
  Xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations