maandag 2 mei 2011

{Tip!} Nailpolish Rack!

Zoals jullie weten ben ik regelmatig op zoek naar leuke manieren om makkelijk nagellak op te bergen. De grote wandrekken zijn mooi, maar tegelijkertijd ook erg duur (zo'n €50) daarbij heb ik zelf ook geen ruimte voor zo'n groot rek. Vandaag heb ik een nieuw iets gevonden wat handig kan zijn om nagellak op te bergen. Daarbij zal ik ook even vertellen waarvoor ik hem gebruik! Op het eind zal ik er ook even bijzetten hoeveel dit kost en waar je dit kunt kopen.

As you all know I'm constantly searching for new ways to store nailpolish. I like those beautiful wall racks but they're expensive too (€50) and I don't have the room for such a big rack. So today I have a new tip for you to store nailpolish! I will tell you for what I use this one too. At the end I will tell you how much this costs and where you can buy this.


Dit is hem dan! Origineel is het een kruidenrekje maar hij is ook perfect geschikt om nagellakjes op te bewaren. Ik gebruik dit rekje om alle 'te swatchen/reviewen' lakjes in te bewaren. Inmiddels is hij alweer een stuk voller dan op deze foto's maar je begrijpt het idee!

So this is it! Original it's an spice rack to store spices, but it's perfect to store your nailpolishes too! I use this rack for all my 'to swatch/review' polishes. Nowadays this rack is a bit fuller then on these pictures, but you'll get my point!
Zoals je kunt zien is het rekje gewoon van een lichte houtsoort, ik heb ervoor gekozen om hem zo te houden maar je zou hem eventueel ook kunnen schilderen als je dat leuker zou vinden. Ook zit er een handig balkje voor zodat de nagellakjes niet van het rekje af kunnen vallen.

As you can see, this rack is made from a light wood, I choosed to let it this way. You can choose to paint it as well when you like that better. There is a very handy bar at the front too so your polishes can't fall off.


Hier kun je van boven een beetje een idee krijgen hoe breed het rekje is. Er passen behoorlijk wat nagellakjes op. Ik gok dat er ruim 35 (misschien wel meer!) lakjes op kunnen! Ik gebruik dit rekje dus om alle nieuwe lakjes een plekje te geven. Op bovenstaande foto kun je een Orly lakje zien, China Glaze lakjes, Hema Lakjes, Color Club lakjes en meer, deze zullen dus allemaal binnenkort als swatches op mijn blog verschijnen!

Above you can see how wide this rack is. There's enough space for I think 35 (maybe more!) polishes. So I use this one for all my new polishes, on above picture you can see a Orly polish, some China Glaze polishes, Hema polishes, Color Club polishes and more! You'll see all these polishes in a while on my blog!

Ook bewaar ik er een aantal informatie foldertjes (zoals het Misa collectie foldertje) en een aantal nailart spulletjes op (zoals de Konad 3D flowers). Dit rekje is voor mij superhandig om snel te kunnen zien wat er nog gereviewd en geswatcht moet worden. Ook voor de mensen die dus een niet zo'n grote stash hebben met rond de 30 lakjes is dit rekje perfect om je lakjes te bewaren. Alles ligt ook mooi in zicht dus valt goed op!

I store some information leaflets (like the Misa collection leaflet) and some nailart stuff (like the Konad 3D flowers) on this rack as well. I really like this rack because I can easily see what I've to review and swatch. For people with normal stashes (like maybe 30 polishes?) this rack would be a very handy way to store nailpolish! Everything is in sight so you can see all your polishes.

Dit rekje is te koop bij de Ikea, bij de keukenasseccoires want dit rekje is dus officieel een kruidenrekje. Hij kost €3 wat dus ontzettend goedkoop is, en daarbij dus ook een goede budgetproof variant is op de nagellakrekken!

You can buy this rack at the Ikea. You have to search through the kitchen stuff because this rack is original a spice rack. It costs €3, so it's very cheap and a good budget tip!

10 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee! Als ik weer bij de ikea ben neem ik 'm mee ! :)

  Ik had ook een vraagje ! Ik had een keer jouw winactie gewonnen en toen zag ik dat je bubbeltjesplastic had. Maar waar heb jij dat gekocht ? Ik ben er ook naar op zoek, maar ik heb geen idee waar ik het moet vinden.
  De enveloppen met bubbeltjes heb ik wel, maar ik zou het losse plastic ook wel willen hebben....

  Ik hoop dat je me kunt helpen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Nina,

  Dat losse bubbelplastic is te krijgen bij de hornbach! Het zijn enorm grote rollen met bubbelplastic, je doet ontzettend lang met een rol en het is inderdaad overal handig voor! Even bij de Hornbach kijken dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I will need a whole lot of these racks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, leuk! Dat ziet er handig uit :) En ik kan nu wel die foto's zien van Queensday nails :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Thalie,

  Haha when I want to store all my nailpolishes on these racks, I will need a lot too :p

  @ Silva,

  Ah fijn dat je ze nu wel ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk rekje!

  ik heb je de kreativ blogger award gegeven, check m hier:

  http://crystaliciousss.blogspot.com/2011/05/kreativ-blogger-award.html

  dikke knuf

  Crys

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is een handig opbergsysteem voor je lakjes,ik had het ook al eens op een forum gelezen maar heb het zelf nog niet geprobeerd zal er eens aan denken als ik naar de ikea ga.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations