donderdag 15 maart 2012

Catrice - Grey's Kelly (& Stamping!)

Vandaag een lakje van Catrice, dit keer is het de beurt aan Grey's Kelly. Ik ben eigenlijk niet zo'n fan van dit soort kleurtjes, maar ik weet dat een hoop van jullie deze wel erg mooi vinden, dus hier zijn de swatches! En als kleine bonus een simpele stamping mani met Grey's Kelly!

Today a polish from Catrice, it's Grey's Kelly! I'm not a big fan with this kind of colours but I know a lot of you are! So here are the swatches, and a little bonus: A simple stamping mani with Grey's Kelly!


Grey's Kelly is een Mauve lakje met een creme finish. Ik vind de kleur zelf een beetje modderig bruin, en dit soort kleurtjes staan mij persoonlijk niet zo mooi, maar wie weet vind jij hem juist wel erg mooi! Ik vind de kleur zelf iets teveel naar bruin neigen.

Grey's Kelly is a mauve polish with a cream finish. The colour is just not made for me, it doesn't find my hands/nails, but who knows: Maybe you'll absolutely love it! Personally I think this colours is a bit too much brown.

Wanneer je dit lakje aanbrengt in 1 laagje is de applicatie niet echt top. Er zitten veel kale plekjes tussen dus een tweede laag is echt een must. Op bovenstaande swatches heb ik 2 laagjes lak gebruikt en zoals je kunt zien is hij zo helemaal dekkend. 


When you apply this polish with 1 layer you'll see a lot of bold spots, so you'll definitely need a second layer. I used 2 layers of polish on above swatches and as you can see it's completely opaque now.


Als laatste heb ik er een simpele stamping mani mee gemaakt. Ik heb een full nail design van een Essence plate gebruikt en gestempeld met China Glaze -OMG, dit is een prachtig holo lakje! Op deze manier probeer ik dit soort lakjes toch een beetje op te vrolijken!


Last but not least, the stamping mani! So I took a full nail design from an Essence stamping plate. I stamped with China Glaze - OMG, a gorgeous holographic polish. I like to glisten up these kind of polishes with something fun!

Grey's Kelly: Absoluut jouw ding, of juist niet?/ Grey's Kelly: You absolutely love it, or not? 

3 opmerkingen:

 1. Ik ben echt al heel lang op zoek naar een mauve lakje! Jammer dat deze zoveel naar bruin neigt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi! Ik denk alleen dat ik een andere basislak had gekozen (een lekker zomers kleurtje ofzo..)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Paola,

  Klopt dat doe ik normaal gesproken ook hoor. Maar doordat ik dit lakje eigenlijk niet zo mooi vind zocht ik een manier om hem wat op te vrolijken. Vandaar dat deze het basislakje ook is! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations