vrijdag 2 maart 2012

Day 31: All challenges together!

Dag 31 is eigenlijk een 'recreate your favorite mani', dus het namaken van je favoriete nailart. Ik vind het persoonlijk vrij nutteloos om 2x dezelfde nailart te gaan maken. Ik heb dus even mijn eigen variatie in de challenge gegooid!

Day 31 is actually a 'recreate your favorite mani' day. Well I think it's pretty useless to make the same nailart twice.. So I decided to give the last day of this challenge a personal twist!

 
Ik heb voor dag 31 een filmpje in elkaar gezet met alle challenges van deze 31 day nail challenge! Ik vind het zelf superleuk om nog even alle nailarts achter elkaar terug te zien en ik hoop dat dit voor jullie ook geldt. 

So I made a short video with all the challenges of this 31 day nail challenge! I really love to see all the nailarts together in one movie, I hope you like it too!


Wat vonden jullie van deze challenge? Ik heb er in ieder geval van genoten en heb absoluut mijn nailart feelings terug gevonden! Voordat ik aan deze challenge begon stond het nailarten echt op een laag pitje, nu zit ik weer vol inspiratie en maak ik veel vaker nailarts. Vanaf nu zullen er dus ook vaker nailarts op de website verschijnen en niet alleen maar standaard op de zondag! Natuurlijk zullen er ook gewoon vanaf morgen weer de dagelijkse artikeltjes komen, swatches, reviews, filmpjes en gewoon wat meer nailart!

What are your thoughts about this challenge, did you like it? Well I did! I enjoyed this challenge, I've got my nailart feelings back and polish my nails way more then I did before this challenge. I'm filled with inspirations and new ideas, so there will be a lot more nailart on this website from now! Not just on sunday's but more days of the week. Ofcourse there will be a regular daily update from tomorrow with swatches, reviews, videos and more nailart!

3 opmerkingen:

 1. Ik dacht meer dat ze bedoelen dat je een van de challenges opnieuw moet doen, maar dan dus een andere creatie? Maar, dit filmpje is een erg leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Vera,

  Klopt hoor, je hebt gelijk ik heb het een beetje ongelukkig beschreven! Ik vond dit in ieder geval een leuker idee dan 2x een nailart met hetzelfde thema!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. replica tag heuer alter ego watches compare replica watches best quality replica swiss watches replica breitling navitimer watches wholesale oem replica watches swiss rolex replica watches replica high end watches [url=http://replicawatches2012.net/Patek-Philippe/]war replica watches[/url] zenith watches replica nixon replica watches omega replica watches

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations