donderdag 29 maart 2012

Max - Gun Metal

Eens in de zoveel tijd neem ik weer een kijkje bij de action of er leuke nieuwe lakjes bij zijn. Veel lakjes blijven hetzelfde maar heel afentoe vind ik er een lakje tussen die ik nog niet heb. Voor de prijs (€0,50) hoef je het sowieso al niet te laten. Kijk je mee naar dit lakje van Max? 

Once in a while I'm walking through the Action to look for new polishes. Most of the time they're all the same, but somethimes I find some new ones. The polishes cost only €0,50 so you don't have to leave it for the price. Today Gun Metal!


Gun Metal is een grijs lakje met wat lichtere grijze shimmer. Niet bepaald een lakje die perfect is voor de lente (dan heb ik zelf liever iets lichters) maar dit lakje heeft wel genoeg mogelijkheden. Ik wil nog even testen of dit lakje geschikt is om mee te stempelen, maar ik denk het eigenlijk van wel! Heeft iemand dit misschien al getest?

Gun Metal is a grey polish with a lighter grey shimmer in it. It's not a suitable polish for spring (I prefer something lighter) but this polish got enough possibilities. I want to test if this polish is good to stamp with, I hope so! Anyone already tested this?  


Het lakje brengt prima aan en de dekking is ook redelijk. Op bovenstaande foto's heb ik 2 lagen lak gebruikt voor een dekkend resultaat. 


The polish applies good and it's coverage is reasonable. I used 2 layers of polish on above pictures for an opaque result. 


Wat vinden jullie van Gun Metal? / What do you think about Gun Metal?

3 opmerkingen:

 1. Ik heb deze ook! Ik vind het een erg mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello I have tagged you for the Get To Know Me Tag :)

  check it out at neverendingnailart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'm ook. Een mooie lak. En ik vind ze nog zo slecht niet voor minder dan 1 euro.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations