dinsdag 20 maart 2012

[Themeweek Animals] Day 2: Flakies & Kitty

De nailart van vandaag is geïnspireerd op een nailart tutorial van Ihaveacupcake via youtube. De tutorial is al bijna een jaar oud, maar ik vond de katjes zo schattig dat ik besloot mijn eigen draai te geven aan de nailart. Je kunt hier de tutorial van Ihaveacupcake bekijken! De lakjes die ik gebruikt heb zijn:China Glaze - TMI, BK Nailpolish - Nr 16, Catrice -Sweets for my Sweets, La Femme Beauty - Ebony en Golden Rose - Nr 02 (Flakies).

Today's nailart is inspired on a youtube tutorial from Ihaveacupcake. The tutorial is older then a year but I really liked the kitty's, so I decided to give them my own twist! You can see her tutorial here! The polishes I used are:China Glaze -TMI, Bk Nailpolish - Nr 16, Catrice - Sweets for my Sweets, La Femme Beauty - Ebony and Golden Rose - Nr 02 (Flakies).

 
Ik besloot om niet alle nagels te voorzien van katjes, dit vond ik zelf toch iets té druk worden. Daarom heb ik enkel de katjes gemaakt op mijn ringvingers. Je ziet het katje vanaf de voorkant, alsof ze komt aanlopen, supercute!

I decided to make just one kitty on a hand, I thought it would be a really busy nailart if I made them on all my nails. So I just made them on my ringfingers. It looks like the kitty is walking to you, so cute!

De overige nagels heb ik voorzien van een french manicure met China Glaze -TMI, een ontzettend mooi holo lakje uit de OMG collectie. Omdat ik dit alles nog een beetje wilde opvrolijken heb ik op de overige nagels ook een laagje flakies aangebracht. Flakies zien er vaak het mooist uit op zwart, maar over een lichte kleur kan het ook erg subtiel staan!

The other nails are just a french manicure made with China Glaze - TMI, this is a gorgeous holo polish from the OMG collection. I wanted to do something else with the french manicure so I decided to add a layer of flakies! Flakies are very nice layered over black but it can be very subtile when you layer them over a light colour!

Hoe vinden jullie deze nailart? / What are your thoughts about this nailart?

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations