zaterdag 31 maart 2012

Top 5 Polishes For Spring

De afgelopen weken kreeg ik een aantal keren de vraag welke lakjes ik nou eigenlijk graag draag tijdens de lente. Ik besloot dus 5 lakjes uit mijn stash te halen die ik graag draag tijdens de lente. Ik laat ze in willekeurige volgorde zien, ik heb geen speciale favorieten (behalve misschien de laatste ;-)). Voor de lente kies ik overigens vaak voor de lichtere lakjes, vaak ook pastelkleurtjes. Ik heb trouwens ook gekozen voor lakjes die redelijk simpel te verkrijgen zijn, mochten jullie een favoriet zien kunnen jullie hem zelf ook altijd nog aanschaffen!

I recieved some questions last weeks about my favourite polishes for spring. So I decided to pick 5 polishes I really like for spring and show them to you. I show them in random order, I don't have a personal favourite (well I love the last one, but not just for spring). I really like soft and pastel colours for spring. I also choosed polishes which are pretty easy to get your hands on, if you see a new favourite you can buy that one yourself!

Catrice - Apropos Apricot
Apropos Apricot is een heel mooi peachy lakje. / Apropos Apricot is a lovely peachy polish.

Catrice - Am I Blue Or Green
Am I blue or green is een heel mooi mint blauw/groen lakje / Am I blue or green is a very nice minty blue/green polish.

Catrice - Easy Peasy, Lemon Squeezy!
 Prachtig licht pastel groen lakje. Ook leuk voor Pasen! / Nice light pastel green polish, also fun for Easter!

Hema - Nr 83
Heel mooi pastel mintgroen lakje / A very nice pastel minty green

Essence - A Lovely Secret
Prachtig lila lakje met shimmer finish / Gorgeous lilac polish with shimmer finish.


Dit waren voor mij 5 lakjes die ik ontzettend graag draag tijdens de lente, hebben jullie ook favoriete lakjes om te dragen tijdens de lente? 


These were my 5 favourite polishes to wear while it's spring, do you have some personal favourites to wear?

5 opmerkingen:

 1. Oeeh!!! Ik vind Am I Blue or Green echt super mooi:) Leuk lentekleurtje:D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Apropos Apricot is niet meer te koop of wel? Ik vind 'm zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Anoniem,

  Ik durf niet met zekerheid te zeggen of deze nog te koop is ja/nee. Ik dacht zelf van wel omdat hij nog niet zo heel lang geleden uitgekomen is. Maar je weet het nooit. Mocht hij uit het assortiment zijn is hij misschien nog te vinden in de uitverkoopbakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die catrice lakjes heb ik ook,
  maar die van essence is ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Essence - A Lovely Secret Is echt supermooi... Die shimmers erin zie je eigenlijk pas echt goed op de foto en niet in het flesje zelf...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations