zaterdag 10 maart 2012

Let's Brainstorm!

Vandaag even een ander artikeltje tussendoor. Ik wil namelijk graag met jullie samen wat gaan brainstormen!

A little bit a different post today, but I really want to brainstorm with you together for some ideas!

Afgelopen maand februari heb ik de 31 day nail challenge gedaan, dit beviel bij jullie erg goed, en ook ik vond het zelf ontzettend leuk! Nu is deze challenge dus alweer voorbij en wil ik niet steeds maar weer in hetzelfde patroon vallen om herhaling te voorkomen, swatches zijn natuurlijk leuk om te zien maar volgens mij gaat dit na zo'n 4 à 5 dagen per week best vervelen... (althans voor mij wel!).

So I did the 31 day nail challenge lost month, I really liked this and I had the idea that you liked it either! So the challenge is over now and I don't want to get lost in my old pattern, swatches are nice but I think it's kinda boring when you see them 4 or 5 times a week... (it's pretty bored for me to, I need some challenges!)


Nu ben ik zelf al een beetje wezen brainstormen voor nieuwe ideeën, maar het lijkt mij juist erg handig om ook vanuit jullie kant wat meer te horen om het voor jullie ook leuker te maken! Ik probeer de laatste tijd ook wat meer filmpjes op te nemen, ik doe dit nu nog steeds in het Nederlands (bevalt dit?). Nog wat andere ideeën:

- Themaweken voor Nailarts, bijvoorbeeld een thema bloemen en dan 7 dagen lang een andere nailart met bloemen, jullie mogen dan meebeslissen wat voor thema het wordt, dit kan voor mij niet iedere week (ik heb soms erg drukke weken op school) maar dit zal mij waarschijnlijk toch wel regelmatig lukken. Wat vinden jullie hiervan?
- Eigen nailart challenge bedenken, en dan bedoel ik dit natuurlijk wel met jullie hulp want ik denk dat ik zelf vrij snel vasthang bij het bedenken van iets!
- Ook zat ik eraan te denken om een aantal dingen in een lijst te zetten (met de fruitmachine of random.org) dingen zoals: Kleuren/thema's/ soorten nailart (handmade/stempelen etc) en eens per week uit deze lijst random categorieën te trekken en hiermee een nailart maken. 

Verder ben ik eigenlijk nog niet gekomen, mochten jullie nog leuke ideeën hebben, of iets te melden hebben over het bovenstaande, ik wil natuurlijk graag weten wat jullie hiervan vinden of jullie het leuk lijkt e.d. Dus laat je gaan bij de comments!

So I already brainstormed with myself for some ideas. But I really want to hear more from you, i'm doing it for you and it's nice if I know what you want to see. So I'm more busy with making videos (i'm doing it in Dutch now, do you like this, or do you want to see it different?). Some other ideas of mine:

- I was thinking about themeweeks. For example the theme Flowers, 7 days long every day a new nailart around the theme flowers. I can't do this every week because of school, but I know I can do this often.
- Making up an own nailart challenge, but ofcourse I will need your help for this I can't make up everything by myself without using the same things of the other challenge.
-Another thing I made up was making a list with colours/themes/kinds of nailarts (handmade/stamping etc) and draw some random things with the fruitmachine or random.org every week and make a nailart with this. 

So these are some of my ideas. Now I really want to know what you think about this, and maybe you have some better ideas to share! I want to make it nice for everyone, so it would be nice if I knew a little bit more about what you want to see! Share it at the comments!

5 opmerkingen:

 1. Hey!

  Je ideeën zijn echt super!
  Zeker van die thema weken lijkt me echt tof! Vooral nailart onderwerpen vind ik persoonlijk leuk!
  Misschien de kleuren die niet bij de challenge deel 1 voorbij gekomen zijn erbij pakken??

  Groetjes, Cynthia
  http://butterfly-nailart.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap wat je bedoelt! Zo saai iedere keer hetzelfde te zien. Ik probeer ook beetje afwisselend te zijn. Je ideeën zijn eg leuk:D.
  Ik probeer zelf twee keer per maand een post te plaatsen met inspiring pictures en daarbij iedere keer ander thema. Een ideetje??

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Cynthia,
  Bedankt! Ik denk ook dat ik zeker iets ga doen met deze ideeën! De overige kleuren gebruiken voor nailarts is idd een idee voor als ik zelf een challenge ga verzinnen, wel zijn heel veel kleuren al geweest!

  @Myfantasticnails,
  Het is idd lastig om niet snel 'saai' geworden te vinden! Een inspiring post vind ik bij anderen leuk om te zien, maar zelf plaats ik liever andermans werk niet, ik ben ooit begonnen met bloggen om mijn eigen werk te delen, dus ik hou me ook wel een beetje hieraan:P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey! Ik dacht eraan dat het misschien tijd wordt voor een nieuwe lay-out! De keuze is helemaal aan jou, alleen zou het mij wel leuk en verfrissend lijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Anoniem,

  Ik zat er zelf inderdaad ook aan te denken om de layout te veranderen. Alleen ben ik zelf niet zo handig met HTML en moet ik echt weer iets leuks vinden. Ook gaat er veel tijd in zitten dus heb ik echt genoeg tijd nodig. Misschien dat ik in de zomervakantie ga knutselen aan de site, dan heb ik een aantal weken behoorlijk wat vrije tijd haha! Maar bedankt voor de tip, nu weet ik dat jullie eigenlijk ook weer toe zijn aan iets nieuws :)!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations