vrijdag 14 september 2012

Fogan - nr 02 (+Winactie!)

Eindelijk heb ik hem gevonden, mijn favoriete lakje van Fogan! Nr 02 is op dit moment stipt bij mij favoriet aan het eind van dit artikel heb ik ook nog een leuke verrassing voor jullie, dus scroll snel omlaag!

Finally I found my favourite nailpolish by Fogan! At this moment nr 02 is the nicest polish I've tried so far by Fogan.

Oeh shimmers! Het eerste wat mij opviel aan dit lakje is die mooie zilveren shimmer die van de nagels afknalt. De kleur van de lak is zelf wat zachter roze, de combinatie met zilveren shimmer maakt dit lakje ontzettend mooi!

Oeh shimmers! The first thing I noticed were these great silver shimmers in this gorgeous pink polish. 


De laatste paar crème lakjes die ik uitprobeerde van Fogan vond ik persoonlijk iets minder, heel streperig en niet zo fijn. Dit lakje daarentegen lakt ontzettend fijn! De substantie is prima waardoor je deze lak lekker makkelijk kunt aanbrengen.

The last few polishes from Fogan I tried were creamy ones, I didn't like those that much because they were all very streaky. This polish is completely different, no streaks! This polish applies very nice and smooth.

De lak droogt lekker snel en ik heb maar twee dunne laagjes lak gebruikt voor een dekkend resultaat. Ik heb deze lak inclusief nailart 7 dagen gedragen en ik had zelf amper tipwear en geen chips. Lakje geslaagd dus! Oh de nailart komt trouwens deze zondag nog voorbij!

The polish dries really fast, a big advantage! I just used two thin layers of polish for an opaque result. I wore this polish for 7 days, I had a little bit tipwear but no chips at all! Polish accomplished ;-)! Oh I will show you the nailart I made on the polish this sunday!

Dan nu voor jullie het leukste! Tijdens mijn bestelling heb ik deze lak perongeluk twee keer besteld, nu heb ik echt geen backup lak nodig omdat ik voorlopig nog wel voort kan met dit potje dus ga ik het lakje weggeven aan 1 van jullie! Wat moet je doen? Laat een comment achter op dit artikel en je doet automatisch mee, geen verplichte dingen etc, lekker makkelijk! Het lakje is splinternieuw en nog verzegeld met een sticker, garantie dat de lak dus ongeopend is! Meedoen kan t/m 20 september 2012.

Fogan is verkrijgbaar via www.fogan.nl, de lakken kosten €0,99 per stuk.
Fogan is available at www.fogan.nl, the polishes costs €0,99 each!

27 opmerkingen:

 1. Een heel mooi lakje en de zilveren glitters spatten er inderdaad van af. Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, dat laat ik me geen 2x zeggen hahaha..
  Het is inderdaad een schitterend lakje.
  Ben ook heel benieuwd naar je nail art. Heb gisteren de hele dag geprobeerd een nail art te maken maar alles mislukte gggrrr..
  En toen ik dan uiteindelijk op mijn linkerhand iets leuks had moest dat ook rechts natuurlijk............met mijn linkerhand. Mijn god, wat een geklieder. Uiteindelijk heb ik uit alle frustratie alles er weer af gehaald en nu heb ik alleen een roze glitterlakje op.
  Hoe doe jij dat? Of heb jij met links ook een vaste hand. Mij lukt het in ieder geval niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is ook al zo'n mooi lakje! De lakjes van Fogan verrassen mij keer op keer enorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een geweldig mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf lakje!!!!!! En de glitters maken het echt af zelf gebruik ik nog geen lakjes van fogan maar ik wil ze graag proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauww ! Wat een mooi lakje !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Im in haha, mooi lakje, zoiets heb ik nog niej xd leuke blog xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad een hele mooie kleur! Het stomme is dat ik laatst een bestelling heb gedaan bij Fogan, maar deze gewoon over het hoofd heb gezien.. Lijkt me erg leuk om deze te krijgen dus! Ben trouwens ook benieuwd naar de nailart!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb je blog pas ontdekt, maar ik had het veel eerder moeten ontdekken. Veel leuke tips en nagellakken komen voorbij!! Super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave kleur!
  Tja wat moet k hier verder nog neerzetten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een erg mooi lakje! Zeker met die zilveren shimmer erin! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staat hij ook op de site als nr 2? Of staat er een letter voor? Vind hem namelijk erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat als het goed is een letter voor! A of B moet je even kijken naar de kleuren!

   Verwijderen
 13. Wow, erg mooie kleur! O_O
  Ik ben zelf niet zo van roze/rood, maar deze zie ik mezelf wel dragen. Ik heb deze blog vandaag pas ontdekt (ja, ik heb onder een steen geleefd) en ik had geen idee dat je zoveel mooie dingen kunt doen met je nagels! Ik ga zoveel mogelijk testen en heb intussen al een bestelling bij Born Pretty store uitstaan. Ow, en van de week even naar de action voor al die strikers! Goedkoop is dus niet altijd duurkoop.... Ga zo door met deze geweldige blog!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat een mooie!! ik wil m echt zo graag!! i love glitterlakjes! dus ik doe natuurlijk wel mee!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik ben steeds meer into de nagellak en dit lakje is supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super mooie kleur! Ik denk dat ik de Fogan site eens een bezoekje ga brengen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie shimmer! en wat een goedkope lakjes, ik denk dat ik weet waar volgende maand mijn zakgeld naar toe gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Stoer!
  Zo wil ik nog wel eens een kansje wagen :D
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik wil graag mee doen! Vind het een heel mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations