zondag 2 september 2012

Nailart: Under My Umbrella

Afgelopen vrijdag liet ik een mintkleurig lakje zien van Fogan. Ik vertelde hierbij dat de lak helaas ontzettend streperig was, dus dat ik hem zou ook niet zo snel zo zou dragen. Nu besloot ik er op een regenachtige dag er een leuke nailart mee te maken! Voor deze nailart heb ik gebruik gemaakt van een Essence stampy plate!

Last friday I showed you al mint polish by Fogan. This polish was very streaky so I decided to make a nailart over it on a rainy day! I used one of the Essence stampy plates for this nailart!

Omdat het buiten nogal regenachtig was wilde ik een nailart maken met het parapluutje. Ik besloot hierbij een 'accentnagel' met blauwe glitters te maken. Op de ringvinger heb ik twee lagen Essence - Blue Addicted aangebracht, dit is een glitterlak die nog uit de oude Colour&Go collectie komt.

The weather outside was very rainy so I wanted to make a nailart with the cute umbrella. I decided to make an accentnail on my ringfinger with blue glitters. I applied 2 layers of Essence - Blue Addicted over the Fogan polish. Blue Addicted is from the old Colour&Go collection.

Ik vind zelf de combinatie van mint en blauw erg mooi bij elkaar staan. Ik heb de parapluutjes met een blauwe stempellak van Born Pretty Store gestempeld.

I really like the combination of mint and blue. I stamped the umbrella's with a blue stamping polish from Born Pretty Store.

De parapluutjes heb ik random links en rechts over de nagels heen gestempeld. Mocht je zo'n soort nailart graag willen maken in herfststijl. Kies dan voor bijvoorbeeld een lichtbruine of oranje basiskleur. Kortom je kunt deze nailart ook maken met andere kleuren!

I stamped the umbrella's randomly on my nails. If you want to make this nailart in fall style, just use a lightbrown or orange polish! To make it short, you can make this nailart with other colours too ofcourse!

Wat vinden jullie van deze nailart? / What do you think about this nailart?

6 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations