maandag 3 september 2012

Lancering: The Make Up Spot

Op deze vroege maandagochtend heb ik weer een leuk nieuwtje voor jullie! Sinds 1 September heeft The Make Up Spot namelijk zijn deuren geopend! Hieronder lezen jullie meer over deze webshop!
The make Up Spot is opgericht door Chantal Loenen, eigenaresse van www.bysjanty.nl. Naast haar beautyblog heeft zij dus nu ook haar eigen webshop geopend! 


Op dit moment bestaat het assortiment van The Make Up Spot uit producten van Barry M, Kleancolor, Orly en Wet 'n Wild en de bedoeling is hier in de toekomst nog veel meer mooie merken aan toe te voegen. Naast het aanbieden van kwalitatief goede en betaalbare producten hecht The Make Up Spot ook veel waarde aan het verlenen van een goede en snelle service. Dat betekent dat The Make Up Spot haar uiterste best doet bestelde producten nog dezelfde of in ieder geval de volgende dag te versturen zodat klanten zo snel mogelijk van de aankoopjes kunnen genieten.

Dus ook voor ons nagellakaddicts goed nieuws, want The make up spot verkoopt o.a. ook Kleancolor, Barry M en Orly nagellakken! Ook als je in Belgiƫ woont kun je hier bestellen, ze verzend namelijk ook naar Belgiƫ!

Benieuwd naar de webshop? Je kunt hem hier vinden: www.themakeupspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations