donderdag 20 september 2012

Misa - Deluxe Honey Ice

Vandaag weer eens een lakje van Misa. Ik heb er inmiddels een paar geprobeerd en ben erg enthousiast over dit merk, vooral de applicatie vind ik persoonlijk erg fijn! Vandaag is het de beurt aan Deluxe Honey Ice!

Today another polish by Misa. I've tried a few so far and I'm a fan of their application! Today it's Deluxe Honey Ice's turn!

Deluxe Honey Ice is een beige/bruin achtig lakje met een frost finish. Niet zozeer een kleur die ik erg mooi vind of zelf zou kiezen (dit lakje was het foutje in mijn bestelling) maar hij kan ermee door. 


Deluxe Honey Ice is a beige/brown polish with a frost finish. It's not a colour which I love, but it's not ugly either. This polish was a fault in my order but I decided to keep it.

Lakjes met een frost finish komen niet zo vaak meer voor. Frost lakken staan er bekend om te strepen, dit doet Deluxe Honey Ice ook zoals je kunt zien. Dit is de reden waarom frostlakken minder populair zijn tegenwoordig.

Polishes with a frost finish aren't that regular anymore. Frost polishes do leave streaks oftenly, as you can see Deluxe Honey Ice also leaves streaks. This is the reason why Frost polishes are less popular.

Wat mij heel erg opviel aan dit lakje was de geur. Ik maakte het potje open en er kwam echt een afschuwelijke lucht uit, deze geur hadden de andere Misa lakken absoluut niet. De lak dekte verder wel goed met 2 lagen.

The first thing I noticed about this polish was it's smell. Whoo that smell was horrible, never had this with other Misa polishes. The coverage was good, I used 2 layers for an opaque result.

Hebben jullie ook van die nagellakken die zo'n verschrikkelijke geur hebben? / Do you own polishes with a horrible smell too?

5 opmerkingen:

 1. Ik vind hem wel mooi hoor.. op de strepen na. De crackle coat lakken vind ik ook altijd erg stinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind over het algemeen alle nagellakken stinken, hou helemaal niet van die lucht.
  Op zich wel een mooie lakje, jammer dat wat streperig is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de geur van de meeste lakjes wel meevallen, maar ben de geur denk ik geeoon gewend haha. Deze vond ik wel echt stinken!

   Verwijderen
 3. ik vind de stripers van de action stinken. niet echt een prettige geur en had ooit eens een french manicure gekocht bij de Wibra die ook echt enorm stinken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zelf de stripers van de Action eigenlijk niet stinken. Met lakken van de Wibra heb ik geen ervaring!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations