zaterdag 8 september 2012

Starting Bloggers Tips: Notebooks


Vandaag een artikeltje die speciaal bedoeld is voor de meiden die net beginnen met bloggen. Voor anderen is het misschien ook wel leuk om te lezen! Omdat ik vaak de vraag krijg of ik tips heb, ga ik mijn grootste tip vandaag delen!

The article of today is specially wrote for all the starting bloggers. I recieve lots of questions about how you can blog etc and if I have some tips. Well I will share my biggest tip today: notebooks!

Een belangrijke tip als blogger is sowieso: heb plezier in bloggen, je moet het leuk vinden en vooral niet gaan doen voor de producten of de inkomsten. De tip die ik vandaag uitgebreid ga bespreken heeft alles te maken met notitieboekjes! Hoe gebruik je ze? Waarom gebruik je ze? Wat schrijf je erin op etc etc!

When you want to start blogging you really have to want it yourself. Don't start a blog because of the products or money. My other big tip is the article of today: Notebooks! How do you use them? What do you write in it and why do you use it? Etc etc!

Om te beginnen heb je ontzettend veel verschillende formaten notitieboekjes. A4, A5, A6, kleine vierkanten etc. Het is uiteraard aan jezelf wat jij persoonlijk lekker vind werken. Zie je op bovenstaande foto het notitieboekje met de bloemen? Dat is op dit moment het boekje die ik zelf gebruik!


To start this post: there are so many formats notebooks. You just have to choose yourself which you like the best. Do you see the flower notebook? That's the one I'm using at this moment, I like that size the best!Om niet een te lang verhaal te typen heb ik besloten mijn tips te filmen. In bovenstaand filmpje vertel ik jullie wat tips over de notitieboekjes!

I don't want to write a very long story or else it's getting bored very quicky. So instead I recorded my tips on above video!


Twee kleine voorbeeldjes van de dingen die ik bij hou in mijn notitieboekje. Naast bevindingen, idee├źn, tutorials e.d. schrijf ik er ook belangrijke afspraken in of wanneer ik iemand even moet terugmailen. Ideaal, je slaat ieder dag het boekje open en je kunt zo zien wat er allemaal nog moet gebeuren!

Two small examples of pages from my notebook. I write ideas, swatches, tutorials etc in this notebook but also important things and when I have to email someone back!

Succes met de tips en mocht je een beginnende blogger zijn, probeer heel veel plezier uit het bloggen te halen!

If you just started a blog, remind this important thing: Have fun blogging!

3 opmerkingen:

 1. Filmpje? Ik zie geen filmpje!
  Ik heb ooit geprobeerd te bloggen maar ik snap gewoon niet hoe het werkt, moest constant vragen hoe ik dingen moest veranderen enzo en dan word ik het al snel zat. Nu zou ik niet zo gauw weten waarover ik moet bloggen dus ik lees lekker jou blog en laat het zelf maar zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Vivian,

  Nu staat ie er wel! Youtube had er denk ik even geen zin in deze ochtend! Bloggen is inderdaad ook vrij lastig, het is handig als je inderdaad want computerkennis hebt anders kom je niet ver. Ik begon zelf ook blanco maar heb gelukkig een omgeving met veel computerverstand, inmiddels heb ik het meeste zelf ook geleerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik ook altijd een blok. Hij ligt naast mijn pc en schrijf er de reviews op en de dingen die ik onthouden moet over een lak ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations