zondag 23 september 2012

Nailart: Leopard Lace

Om de nailarts een beetje afwisselend te houden, heb ik vandaag weer een stamping nailart in petto voor jullie! Dit keer heb ik verschillende afbeeldingen van één Konad plate met elkaar gecombineerd. Nieuwsgierig? Klik dan snel op 'read more'!

I wanted to keep some changing in my nailarts, so today I've got a stamping nailart for you guys! I used different images from one stamping plate this time. Curious? Click on read more!

Ik ben deze nailart begonnen met een blauwe crème lak van Saffron. Aankomende week zullen de aparte swatches van dit lakje nog verschijnen voor de nieuwsgierigen! Het thema van deze nailart is luipaard, beide stempels bevatten namelijk een subtiel luipaard printje, hieronder meer!


I started this nailart with a blue crème polish by Saffron. Next week I will make some swatches with the colournumber for the curious ones. I made this nailart with a leopard theme, both stamps I used have a leopard print in it. Below more about this nailart.

Ik heb Konad plate M57 gebruikt voor deze nailart. Ik ben begonnen met een full nail luipaard printje. Ik heb de luipaard print gestempeld met een iets donkere blauw, het is lastig om te zien maar daarom juist weer een beetje subtiel.

I used Konad plate M57 for this nailart. I started with the full nail image of the leopard print. I stamped the print with a blue Konad stamping polish, it's not very noticable, but I wanted to keep it subtile.

De plate bevat ook een langwerpige stempel met een kantprintje en luipaard print in het midden. Deze stempel heb ik gebruikt als 'french manicure'. Ik heb de afbeelding gestempeld over de tips met een witte kleur, zo valt de lengte van je nagels ook goed op!

The plate also contain an image with a lace and leopardprint. I used that stamp as a french manicure. I stamped it on my tips with Konad - White, now you take some extra attention for the length of your nails!

Zijn jullie fanatieke stempelaars of juist liever handgemaakte nailart? / Are you crazy for stamping nailarts or handmade nailarts?

12 opmerkingen:

 1. Super leuk. Ik moet dit soort dingen allemaal nog aanschaffen, heb daar nog helemaal niets van. Maar momenteel moet ik even op mijn geld letten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Letten op het geld is idd ook erg belangrijk! Met stripers kun je ook hele leuke dingen doen! Mocht je willen beginnen met stempelen zou ik eerst eens wat spullen van Essence proberen, veel goedkoper en werkt net zo goed als Konad:-)!

   Verwijderen
 2. Heel erg mooi! Ik stempel graag maar heb het jammer genoeg nog niet volledig onder de knie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij wilt het ook niet altijd precies lukken zoals ik het wil met stempelen, maar met genoeg oefenen moet het wel steeds beter gaan!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations