dinsdag 24 mei 2016

[Gellak] Red One stroke Roses

Ik hou onwijs van de gave one stroke bloemen! Ja het kost wat tijd, maar het resultaat vind ik persoonlijk altijd zo gaaf! Deze nailart maakte ik met gellak in combinatie met one stroke nailart!


De basis van deze nailart is een rode gellak van Quida. Dit is een helderrode kleur welke ik erg mooi vind! Chic en het past overal bij. Een voordeel van gellak vind ik dat dit de natuurlijke nagels net even iets extra's geeft en je zit niet vast aan een kunstnagel!

Ik gebruikte de ringvingers voor de one stroke nailart. Ik gebruikte witte en fuchsia kleurige acrylverf voor het maken van de roosjes zelf. Een gelige en groene acrylverf gebruikte ik voor het maken van de blaadjes. Belangrijk is wel dat je one stroke goed aflakt met een topcoat. Het is acrylverf en dit lost op in water!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations