donderdag 26 mei 2016

[Gelnagels] Grey One Stroke Accent

Accentnagels vind ik helemaal leuk om te maken! Deze set nagels bestaat uit een full color in combinatie met accentnagels met one stroke bloemen!


Ik gebruikte voor deze set nagels een grijze kleur met shimmer finish van P2. Deze bracht ik aan als full color over de gehele nagel. De basis moet goed droog zijn voordat je er iets op kunt maken. Dus plan hier ruim de tijd voor!

Met lichtroze en paarse acrylverf maakte ik de bloemen. In de hart van de bloemen zette ik met een klein nailart penseel de stipjes als hart van de bloem! Doordat ik de bloemen hier als accent gebruikt heb, vallen deze nagels extra op!


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations