zaterdag 14 mei 2016

[Gelnagels] Pink Full Nail One Stroke

Ik vind de one stroke bloemen nailarts zo onwijs gaaf om te maken! Deze one stroke nailart is niet heel moeilijk te maken. Ik ga jullie alle details besparen, maar van allerlei soorten bloemen is dit wel één van de makkelijkere. Wat een onwijs gave combinatie het roze met grijs/wit!

Wat ik voor deze nailart heb gebruikt:


- Neon roze lak (Fogan);
- One move penseel (Crystal Nails);
- Grijze en witte acrylverf (Crystal nails);
- Water;
- Papier;
- Nailart penseel;
- Dottingtool.

Ik lakte de nagels geheel met de neon roze kleur. Toen dit droog was kon ik de one stroke bloemen maken. Dit doe ik met behulp van acrylverf. De twee kleuren acrylverf doe ik op het penseel en meng ik door elkaar op mijn hand. Dan maak je blaadje voor blaadje de bloemen. Ik ben twee keer over de blaadjes heengegaan om wat meer diepte in de kleuren te krijgen. Met het nailartpenseel en de witte acrylverf tekende ik wat random lijntjes. Met de dottingtool maakte ik de stipjes in de bloemen!
 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations