dinsdag 10 mei 2016

[Gelnagels] Black French one stroke

Sinds ik de cursus one stroke nailart gedaan heb, ben ik flink wezen oefenen! De afgelopen maanden heb ik verschillende mensen gevraagd of zij model voor mij wilde zitten zodat ik kon oefenen op de nagels. Inmiddels heb ik er het volle vertrouwen in en is de one stroke nailart als extra optie toegevoegd aan de prijslijst!


Voor deze nailart maakte ik eerst op alle nagels een zwarte french manicure. Ik deed dit gewoon met zwarte lak en trok de french strak met behulp van een plat penseel en wat remover. 

Bij deze nailart maakte ik gebruik van een accentnagel. Ik schilderde twee one stroke bloemetjes op de ringvingers met roze en grijze acrylverf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations