maandag 9 mei 2016

Personal #19

Goedemorgen! Wat een heerlijk weer hebben we afgelopen week gehad, ik heb onwijs genoten van mijn vakantie, maar helaas mag ook ik vandaag gewoon weer aan het werk! Kijk je mee naar wat foto's van afgelopen week?

 De week begon vooral voor Bob een beetje moeilijk. Meneer is inmiddels ruim 6 maanden en ik vond het tijd dat hij gezellig met Vixie samen zou moeten kunnen. Maar eerst moest er natuurlijk nog iets af, want babykonijntjes... Onwijs schattig, maar er zijn er genoeg van! Bob mocht dus maandagochtend voor zijn castratie. Alles is goed verlopen en meneer is inmiddels alweer helemaal zichzelf!


De salon liep tussendoor natuurlijk wel gewoon door. Alhoewel ik nu met het warme weer wel steeds meer rekening moet houden met het feit dat de gel alle kanten uitloopt met deze temperaturen.. 

 Haha de hond van mijn opa en oma. Beest is zo grappig soms, blijft gewoon zitten terwijl ik hem een mooi staartje gaf!

Talk to the ass! Blacky is undercover!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations