dinsdag 2 april 2013

Essence - Upper Green Side

Sinds Essence weer nieuwe lakken in hun colour&go collectie hebben kijk ik de laatste tijd toch wel wat langer naar het vak! Wat zitten er toch ontzettende leuke nieuwe kleurtjes tussen :-). Vandaag ga ik jullie de swatches laten zien van misschien wel het leukste lakje die ik tot nu toe ontdekt heb! Upper green side!

Whoa lente op mijn nagels! Gisteren was het weer gelukkig al iets beter, maar ik ben echt toe aan een wat (oke, vééél) hogere temperatuur! Upper green side is een heel mooi licht groen lakje met een hele subtiele shimmer finish.


In het flesje zie je een klein shimmertje verschijnen, helaas zie je hier niets van terug op je nagels en lijkt hij dus gewoon een crème finish te hebben. Voor mij niet zo'n probleem want ik vind dit lakje zonder overdreven shimmer toch veel mooier!

De nieuwe kwastjes van Essence vind ik erg fijn, deze zijn niet te breed maar ook niet zo heel smal. De ronde randjes zorgen ervoor dat je de lak netjes kunt aanbrengen. Dit lakje dekt prima met 1 laag maar is dan wel wat streperig. Om de strepen weg te krijgen kun je zoals ik gedaan heb een tweede laag aanbrengen.

Wat vinden jullie van upper green side?

3 opmerkingen:

  1. mooi! die staat zeker in het 2de rek?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt! Deze heb ik ook uit een andere stad moeten halen aangezien wij geen tweede schap hebben...

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations