dinsdag 30 april 2013

Nailart: Koninginnedag!

30 April.. De laatste Koninginnedag die wij voor een lange tijd gaan vieren! Speciaal voor deze gelegenheid heb ik nog een laatste nailart voor Koninginnedag gemaakt. Vorige week maakte ik al een nailart voor de Koningsspelen, maar ik besloot voor vandaag toch voor een andere look te gaan. Kijk je mee?

Voor deze laatste keer heb ik flink uitgepakt. Het is een vrij drukke en kleurrijke nailart geworden. Oranje en de kleuren van de Nederlandse vlag zijn hier goed in verwerkt. De producten die ik gebruikt heb:


- Cairuo: nr 26
- Fogan striper black
- Max striper red, white, turquoise
- Dottingtool

 Ik ben deze nailart begonnen met een felle oranje french manicure. Deze french heb ik gemaakt met Cairuo - nr 26. Vervolgens heb ik op mijn ringvingers en duimen een zwart lijntje met twee zwarte voelsprieten getekend. Dit is het begin van het vlindertje. Deze vlinder heb ik vleugeltjes van Nederlandse vlaggen gegeven. 

De overige nagels heb ik voorzien van bloemen. Met rood/wit/blauwe stripers heb ik blaadjes gemaakt, de blaadjes hebben ook de kleuren van de Nederlandse vlag. Om de bloemen af te maken heb ik met een zwarte lak en een dottingtool stipjes gemaakt.

Een flink drukke nailart voor vandaag, maar wel lekker opvallend en feestelijk! Gaan jullie nog leuke dingen doen vandaag?

6 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan! Echt origineel met die vlinder, I like :-)
  Happy Queensday!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Heb een erg leuke dag gehad gister, jij ook?!

   Verwijderen
 2. Super leuk gedaan Silvia.
  Fijne koninginnedag....of is het nu al koningsdag...nee toch? Haha...ik weet het niet meer. Fijne dag in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Hihi het was nog Koninginnedag! Volgens jaar wordt het Koningsdag! :p Jij ook een leuke dag gehad?

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations