dinsdag 16 april 2013

[Gelnagels] 3x Nailart

Vandaag heb ik weer drie nieuwe nailartontwerpen voor jullie! Alle drie de nailarts heb ik gemaakt en verwerkt in gelnagels die ik gezet heb. Mocht jij nou ook graag mooie gelnagels met (of zonder) nailart willen, neem dan eens een kijkje op deze pagina!Deze eerste nailart is stiekem meteen ook mijn favoriete van deze drie! Deze superschattige katjes nailart kost wat werk, maar dan heb je ook wat! Ik heb de nagels eerst voorzien van een gradiënt van nude naar paars. Op de duimen en op de ringvingers heb ik met een dottingtool en een striper een lief zwart katje getekend. Op de overige nagels heb ik pootafdrukken getekend. Een erg leuke nailart!

Deze tweede nailart is een leuke bloemenart. Ook hier heb ik de basis van de nagels voorzien van een gradiënt effect. Deze gradiënt loopt van een nude kleur naar een gouden shimmer. De tips heb ik voorzien van een iets grovere gouden glitter. Vervolgens heb ik blauwe en witte acrylverf met elkaar gemixt om een lief babyblauw kleurtje te krijgen. Met deze babyblauw en witte acrylverf heb ik de bloemen gemaakt. Met een dottingtool en de acrylverf heb ik de stipjes gezet.

Deze laatste nailart is iets simpeler maar zeker erg chique. Ik heb gebruik gemaakt van een rode lak, hexagons en rhinestones. Op de duimen en ringvingers heb ik in het midden van de nagel een soort druppelvormige rhinestones aangebracht. De overige nagels heb ik voorzien van french lijntje met behulp van de hexagons. Dit lijntje heb ik ook gemaakt op de duimen en ringvingers. Een leuke manier om gebruik te maken van steentjes en hexagons!

Welke van de drie vinden jullie dit keer het mooist? 

1 opmerking:

  1. Oh die eerste met dat katje vind ik zo schattig. De tweede vind ik ook erg mooi. De derde is mooi, sjiek maar de andere twee vind ik mooier.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations