zondag 7 april 2013

Nailart: Silver Stamping

Gisteren hebben jullie de review van de nieuwe Essence stampy plates al kunnen lezen. Ik beloofde daarbij vandaag een nailart online te zetten die ik gemaakt heb met één van deze plates, bij dezen! Het is een vrij subtiele nailart geworden met twee kleuren. Een nailart die je zelf vrij makkelijk kunt namaken wanneer je deze plate ook hebt!

De gebruikte basis voor deze nailart is Paris Memories - Nr 240. De nailart heb ik gestempeld met de zilveren stempellak van Essence zelf. Ik vind de kleurencombinatie van het paars met het zilver sowieso erg mooi staan!


Ik heb twee verschillende afbeeldingen gebruikt van de stempelplate. Een full nail design en een losse afbeelding. Op mijn wijsvingers, middelvingers en pinken heb ik het full nail design gestempeld. Dit design bestaat uit een plantje, bloemetjes en een soort sterretje. 

Op mijn ringvingers heb ik het ontwerp van het slangetje gestempeld. Ik vind deze stempel trouwens echt ontzettend schattig, ookal heb ik verder niets met slangen hoor ;-)! Even een topcoat over de nailart en je bent klaar! Wel goed laten drogen want anders veeg je de stempels uit met de topcoat en dat is natuurlijk ook zonde!

Gaan jullie zelf ook weer een poging wagen om te stempelen? 

7 opmerkingen:

 1. Heb je de drie nieuwste imageplates inmiddels al gespot? (ja Essence brengt de laatste tijd steeds vaker nieuwe imageplates uit)!
  Mooie nail art trouwens;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah serieus, zijn er alweer nieuwe?! In Zaandam hebben wij dus geen extra nailartschap dus moet altijd naar een andere stad voor dit soort dingen.. Wel leuk dat ze steeds weer met nieuwe komen!

   Verwijderen
 2. Mooi gedaan, vind de kleurencombi met het zilver ook erg leuk!

  Krijg ook meteen weer zin om te gaan stempelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik ga volgende week denk even naar de kruidvat om deze te halen. Vorige week waren ze helaas uitverkocht. Ik houd tegenwoordig een nagelblog bij, zou je misschien eens willen kijken? http://xkelly-beauty.blogspot.nl/
  Ik ben nog niet zo heel goed, maar ik vind het wel superleuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Het ziet er mooi uit. Ik vind stempelen met zilveren stempellak zo wie zo erg mooi, doe het zelf erg vaak. Het past bij veel kleuren en geeft het net dat beetje extra's vind ik. Ik ga nog harder hopen dat ze deze images plates nu echt een keer hebben, ik wil ze zo graag hebben. Je nailart is heel erg goed geslaagd, ook al vind ik slangen maar eng, het past mooi in je nailart.

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations