donderdag 4 april 2013

Paris Memories - Nr 240

Paris Memories is een merk lak waar je niet zo heel vaak iets over leest. Best jammer want ook dit merk verkoopt best leuke lakjes voor een fijne prijs. De lakken hebben inmiddels een kleine transformatie ondergaan, de flesjes zijn ipv vierkant nu rond en de inhoud is iets meer. De lakken van Paris Memories zijn verkrijgbaar bij de Douglas en bij de Dirx drogist. De prijzen verschillen heel erg onderling!

Helaas hebben de lakken van Paris Memories geen namen maar nummers. Dit is nummer 240. De kleur is een beetje stoffig paars, apart maar je moet er denk ik wel van houden! Het lakje heeft een shimmer finish.


Dit lakje heeft wat dikkere lagen nodig om goed te dekken. Normaal gesproken breng ik een vrij dun laagje aan, maar wanneer je dit doet met dit lakje ben je met 4 lagen nog niet klaar ;-). Ik bracht hierboven twee wat dikkere laagjes aan, neem dus tussendoor wel goed de tijd! De droogtijd van dit lakje viel ondanks de wat dikkere laagjes best wel mee. Ik heb zelf nog over de lak heen gestempeld en na een paar minuutjes was de lak droog genoeg om overheen te stempelen.

Hebben jullie ook lakjes van Paris Memories? Wat vinden jullie van de lakken? 

2 opmerkingen:

  1. Bij de Big Bazaar verkopen ze ook Paris Memories, en veel nail art dingetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations