zondag 28 april 2013

Nailart: Matte Cirkels

Vandaag een hele makkelijke stamping nailart met Konad! Niet iedereen heeft natuurlijk de tijd om een uitgebreide nailart te maken en daarom maak ik zo af en toe wat makkelijkere nailarts die je zelf binnen no time kunt stempelen met Konad!

Wat heb ik gebruikt?
- Essence - Madly Purpled (Floral Grunge collectie)
- Imageplate M65
- Stempel/scraper
- Konad stamping polish white


De basis van deze nailart is Essence - Madly Purpled, een matte lichte paarse lak. Ik heb expres geen topcoat gebruikt zodat het effect van de matte lak blijft. Ik heb van Konad plate M65 het full nail design met de cirkels gebruikt. Dit ontwerp heb ik gestempeld met de witte stempellak. 

Wanneer je een beetje gewend bent om Konad te gebruiken kun je dit ontwerp binnen 5 minuten op je nagels stempelen. Superhandig dus wanneer je wél mooie nagels wilt hebben, maar niet de tijd hebt om er veel aandacht aan te besteden!

Waar kiezen jullie voor bij weinig tijd? Een los kleurtje of toch een makkelijk stempeldesign?

5 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan! Stamping vind ik ook leuk om te doen, en het is snel gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kun je enkel stempelen met speciale stempelnagellak?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed dekkende nagellakken stempelen vaak ook. Je kunt in de zoekbalk linksboven intikken 'stempeltest' en dan kun je een aantal artikelen vinden waarbij ik gewone nagellakken getest heb om mee te stempelen!

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations