donderdag 11 april 2013

Essie - Dive Bar

Een tijd geleden verlieten een aantal lakken van Essie het assortiment bij de Etos waardoor deze met 50% korting te koop waren. Dive Bar is één van deze lakken, helaas dus niet meer te koop bij de Etos (misschien nog te vinden met korting!) maar wel nog online!
Dive Bar is een hele donkere lak. Persoonlijk vind ik hem voor de lente en zomer iets te donker. Ik ben toch wel een persoon die de kleuren een beetje afstemt op het seizoen. 

Dive Bar lijkt op de nagels erg naar zwart te neigen. De kleur zelf is donkerblauw met een duochrome effect naar paars. Helaas zie je van het duochrome niet veel terug op je nagels. Wel weer in het flesje.
Het lakje dekt met 2 lagen. De kwastjes van Essie lakjes zijn vrij breed met afgeronde randjes. Deze kwastjes zorgen ervoor dat je met één veeg je complete nagel kunt lakken. In sommige gevallen wel makkelijk maar mijn nagels zijn er net wat te smal voor waardoor je goed moet uitkijken dat je de lak wel op je nagels en niet ernaast smeert! 

Dragen jullie dit soort kleuren in de lente/zomer? 

8 opmerkingen:

 1. Ja, want in de zon zie je alle facetten van het lakje pas echt goed:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor het hele jaar door draag ik donkere kleuren. Al draag ik in de zomer ook vaker heldere en frisse kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hoor, ik draag het hele jaar donkere kleuren, net waar ik zin in heb. Vind dit een mooi kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan je foto's helaas niet zien.
  Ik krijg een plaatje met de melding "403 Forbidden. this file is removed due violation of ImageShack therms of service, or by user request".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah wat annoying! Imageshack haalt wel vaker vreemde dingen uit... Als ik strakjes thuis ben zal ik meteen even de foto's opnieuw uploaden!

   Verwijderen
 5. Even een vraagje. Waar kun je matte zwarte nagellak vinden?

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations