woensdag 3 april 2013

[Gelnagels] 3x Nailart

Vandaag heb ik weer drie nieuwe nailarts voor jullie klaarstaan! Alle drie de nailarts heb ik gemaakt op gelnagels die ik bij anderen gezet heb. 


De eerste nailart is een vrij rustige en subtiele. Ik maakte gebruik van drie kleuren. Als basis heb ik Essence - Ice, Ice Baby gebruikt. Op de gelnagels valt dit lakje een stuk witter uit dan op natuurlijke nagels. Daaroverheen maakte ik met een rode striper van max een driehoek met de punt omlaag. Uiteindelijk maakte ik twee zilveren glitter lijntjes langs de strepen. Deze tweede nailart vind ik zelf erg mooi gelukt! Op de ringvingers en duimen maakte ik een corsetje met Teeez - Gutsy en een witte en zwarte striper van Max. Ook gebruikte ik Gutsy om de french manicure op de andere nagels te maken. Boven de french manicure bracht ik een randje aan met gouden hexagons, deze heb ik één voor één op de nagels gelegd. De laatste nailart is een iets subtielere variant van de glitter luipaard nailarts die ik jullie eerder liet zien. Ik gebruikte een rode glitterstriper om de schuine kant te maken. Over de rode glitters maakte ik de luipaard print, ipv een glitterbruin in de vlekjes heb ik hier een nude kleur gebruikt. Een iets subtielere en rustigere versie dus!

Welke van de drie vinden jullie het leukst? 

5 opmerkingen:

 1. I want to say I like the first one the best, but they are all very well done.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. i love nail art!!! Ik zou het leuk vinden als daar wat meer van komt, ik ben telkens opzoek naar nieuwe ideeën.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe mijn best maar helaas heb ik niet genoeg tijd om heel veel verschillende nailarts te maken! Ik ga wel proberen binnenkort weer een nailartweek te doen! In de tussentijd kun je sowieso op de nailart pagina (http://www.nailartcreations.nl/p/blog-page.html) kijken, hier staan al heel veel nailarts op!

   Verwijderen
 3. die bovenste komen van cutepolish!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken cutepolish verder niet, maar zou best wel kunnen. Soms komen klanten met een inspiratiefoto van het internet welke zij dan graag op hun nagels willen!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations