zaterdag 6 april 2013

[Review] Nieuwe Essence Stampy Plates

Jaa Essence heeft weer een aantal nieuwe stampy plates toegevoegd aan hun assortiment! Ontzettend leuk want ik ben een groot fan van deze plates, ze zijn goed betaalbaar en werken prima. Vandaag ga ik de drie nieuwe plates voor jullie reviewen!

Laten we eerst een beetje dichterbijer naar de plates kijken! Stampingplates zijn echt enorm vervelend om te fotograferen omdat alles weerkaatst. Hierboven dus de meest duidelijke foto's van de plates die ik kon maken. Deze plate bevat 9 afbeeldingen. 2 French manicure stempels en 3 full nail stempels. Daarnaast nog 4 losse plaatjes, sterretjes, bubbels, bloemen en een losse ster.
De tweede plate bevat geen french manicure afbeeldingen, leuker dus voor degenen die hier niet zo goed mee overweg kunnen. Deze plate bevat 3 full nail designs en 6 losse afbeeldingen. Een I < 3 u afbeelding, slangetje, hartjes, bloemen, strikje etc! Ook dit vind ik een erg leuke plate!

Ook de derde plate vind ik erg leuk. Wederom 9 afbeeldingen waarvan 3 full nail. De afbeelding met de strepen in de rechterhoek vind ik het minst leuk. Verder leuke slippertjes, een ankertje, zwaluwen, bloemen etc! Vooral de zwaluwen en de slippertjes van deze plate vind ik erg leuk!

Wanneer je zo'n plate koopt is dit iets om rekening mee te houden: Iedere plate bevat een beschermfolie. Deze moet je voor gebruik verwijderen anders werkt de plate niet. Let op soms zit er wel eens sneaky een tweede laag folie over die niet opvalt. Altijd even goed kijken dus!

Conclusie: Ontzettende leuke nieuwe plates! Zoals je hierboven al kunt zien stempelt hij ook erg goed, morgen zal er een nailart online komen die ik gemaakt heb met deze stempelplates, stay tuned dus! De plates kosten €1,50 per stuk en zijn hiermee dus lekker cheap. Ik heb de stempels uitgeprobeerd met zowel stempellak van Konad als van Essence zelf, daarnaast stempelen ze ook met sommige gewone lakken! Essence stampy plates zijn enkel verkrijgbaar bij filialen met een extra Essence schap.

Wat vinden jullie van de stampy plates?

10 opmerkingen:

 1. Oh leuk, die slang is erg leuk!
  En die slippertjes voor de zomer, hoe leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, ik wil ze alledrie hebben. Alhoewel het mij nog nooit gelukt is om een mooie stempel op mijn nagels te krijgen. Maar ja, ik heb alleen nog maar de goedkope versies van de action geprobeerd.
  Waar zijn deze plates te koop? Welke drogist?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het stempelen is echt een kwestie van heeel veel oefenen! Deze plates komen bij de kruidvat vandaan, maar zijn enkel verkrijgbaar bij grote filialen die 2 Essence schappen hebben. Er zijn er niet zo heel veel die dit hebben namelijk!

   Verwijderen
 3. Leuke plates! Ik heb de tweede gezien in de uitverkoopbak voor €1,- (?) maar heb 'm nét niet meegenomen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Serieus? Ah zonde zeg! Misschien kun je hem nog vinden?

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Ja die vond ik ook zo leuk! Daar heb ik meteen een nailart mee gemaakt!

   Verwijderen
 5. Het zijn echt super leuke plates, helaas zijn ze hier nog steeds niet te vinden. Ook al hebben ze wel een groot nailart vak, echt zo jammer want ik zou ze zo graag willen kopen. Wil je laten zien wat je ermee maakt? Dat zou ik echt leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat nu een nailart online die ik gemaakt heb met één van deze plates!

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations